SOUTĚŽ: Knihy Dobrovský rozdávají vouchery! Vyhrajte ten váš!

Slevu s kartami ISIC, ITIC a IYTC máte v knihkupectvích Knihy Dobrovský již dlouho. Nyní si však můžete nákupy užít ještě více – pokud budete mít štěstí, vyhrajete jeden z 25 voucherů na nákup v hodnotě 1000 Kč.

Pokud Knihy Dobrovský náhodou neznáte, řekněme si pár faktů – jde o rodinnou společnost, která se zaměřuje nejen na svět knihomolů, ale i na všechny, kteří se rádi baví. Po celé České republice můžete v současnosti najít 32 knihkupectví Knihy Dobrovský, a pokud náhodou nemáte po ruce ani jedno z nich, můžete si vybrat z mnoha desítek tisíc produktů na e-shopu knihydobrovsky.cz.

Nepodceňujte knižní tipy

Knižní tipy na to nejlepší čtení najdete na jejich FB page, YouTube kanálu i Instagramu – a tím to nekončí. Dáváte-li přednost tištěným médiím, v magazínu Dobro.druh, který vychází pětkrát ročně, se nasytíte nejen při čtení knižních doporučení, ale i zajímavých témat nebo třeba hlášek z prodejen.

U Dobrovského najdete všechny horké novinky

V knihkupectvích oceníte nejen perfektní servis knihkupců, ale i zásobu novinek či bestsellerů. Neměli byste přehlédnout například oceňovaný thriller Marca Elsberga s názvem Blackout, který pojednává o globálním výpadku elektrické energie, jeho novinku Zero o zneužívání osobních údajů, komiks Tajemný rytíř pro fanoušky Hry o trůny nebo dechberoucí román Mona Lisa Virus, který si užijí nejen milovníci umění.

Kromě knížek můžete 10% ISIC slevu uplatnit na nákup společenských her, diářů, kalendářů či kvalitních kancelářských potřeb.

Chcete vyhrát jeden z 25 voucherů v hodnotě 1000 Kč? Pak odpovězte na soutěžní otázku – Jaké téma zpracoval Marc Elsberg ve svém prvním románu?

Více informací o slevách v knihkupectví Knihy Dobrovský najdete zde.

Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Kristýna Tichá, Veronika Kulichová, Daniel Kotarba, David Ullrich, Nikola Balounová, Karolína Nerudová, Stanislav Lešek, Lenka Müllerová, Hana Mužíková, Tereza Nytrová, Lucie Mlýnská, Petra Surá, Jakub Jůza, Vendula Demlová, Pavla Mikulíková, Kamila Brothánková, Lucie Krátká, Jan Hudák, Karolína Menclová, Denisa Imlaufová, Adam Hrouda, Alžběta Gajdošíková, Klára, Kopecká Adéla Slámová, Josef Novák
Autor
Jakub Srněnský