ISIC TOUR 2019: Tři týdny za námi a jedeme dál!

ISIC TOUR 2019 již třetím týdnem rozdává radost mezi studenty českých, moravských a slezských univerzit. Co čeká na ty univerzity, které ISIC TOUR ještě do konce října navštíví?

ISIC TOUR pokračuje

Předně je třeba poděkovat vám všem, kteří jste zatím dorazili k ISIC stánku na všech devíti školách, které TOUR zatím navštívila. Jsme rádi, že jste na své nové ISIC tak hrdí a že víte, jaké výhody můžete s průkazem získat. Fronty na pláťené tašky ISIC se zdají být zastávku od zastávku delší, velký je i zájem o soutěže a aktivity na dalších stáncích ISIC cirkusu.

Co si pro studenty připravili partneři ISIC TOUR 2019?

Partners – U partnera TOUR s velkým P si otestujete vaši finanční gramotnost a když vám to půjde. Partners také věnovali ceny do Velké hry, která bude vyhodnocena po skončení celé TOUR a ve které na jednoho z vás čeká elektro skútr.

Google – Na vybraných zastávkách TOUR si můžete vyzvat kamaráda v zábavném beer pongu a vyhrát stojánek na mobil od Google Pay. Soutěž na vás čeká i u hostesek Youtube Music. Když se vám zadaří v kvízu, vyhrajete sluchátka nebo baťůžek. Předplatné Youtube Music mají navíc všichni s ISIC za krásných 79 Kč.

Student Agency – Tradiční partner ISIC TOUR vám poskytne všechny informace o letních pracovních pobytech v USA a taky si můžete zasoutěžit o mezinárodní jízdenky RegioJet.

Alza – Máš ostrou mušku? Tak to máte velkou šanci vyhrát powerbanku nebo třeba myš od věnované Alzou. Domluvte se s kamarády a výhru máte v kapse.

Case Logic – Na stánku Case Logic a Thule si prohlédnete stylové a kvalitní batohy do školy. Kdo bude mít štěstí, může vyhrát cestu plnou zážitků do New Yorku.

Woox – Česká streetwear značka rozdává nekompromisní 50% slevy pro všechny s platným průkazem ISIC a nechá vás taky vyrobit si jedinečný kožený náramek.

Tiger Energy Drink – Od kouzelného automatu dostanete vydatnou dávku energie v podobě plechovky energiťáku Tiger zdarma.

Program ISIC TOUR na tento týden:

Již v úterý 22. října se TOUR vrací do Brna a to do kampusu Masarykovy univerzity v Bohunicích.
23. října se uvidíme v Českých Budějovicích
24. října se těšíme na TU Liberec

Aktuální info ke všem zastávkám a fotogalerie z těch proběhlých najdete na facebooku ISIC POINT.

Autor
Veronika Vlachová