Česká pošta ISIC TOUR 2021 za námi. Jak jste si ji užili?

Po pěti týdnech a 15 zastávkách na vybraných univerzitách dorazila roadshow do svého cíle. Počasí nám přálo víc než kdy jindy, a i přes nelehkou dobu v důsledku pandemie přišlo víc než 6000 studentů.

U stánků byla zábava

Největší zájem byl tradičně o ISIC balíčky se spoustou dárků od našich partnerů. Mezi nimi našli studenti třeba velké balení chlebíčků, energetický nápoj nebo poukázku na nákup. Veselo bylo i u ostatních stánků – většina studentů ukázala, že odvaha a hravost jim rozhodně není cizí a nestyděla se originálně zapózovat u fotostěny nebo si nasadit speciální brýle na virtuální realitu. Motivací jim kromě pobavení byly také zajímavé odměny.

Do Velké hry se zapojilo téměř 10 tisíc soutěžících

Jak už bývá zvykem, s ISIC TOUR je spojena velká soutěž. Letos se soutěžilo o 88 atraktivních cen v celkové hodnotě víc než 250 000 korun. Hlavní výhrou byl přitom stylový MacBook Air, který do hry věnoval náš generální partner Česká pošta. Soutěž přilákala téměř 10 tisíc účastníků! Vyhlášení výherců proběhne během následujících dnů, tak určitě sleduj naše sociální sítě.

ISIC TOUR 2021 je šťastně za námi a nezbývá než všem partnerům i návštěvníkům poděkovat za účast. Už teď se těšíme na další ročník! 😊

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.