Užij si vodu, fesťák i výšlap na hory v tričku s vlastním potiskem

trička s potiskem T-shock

Párty, fesťáky, voda s kamarády – léto je v plném proudu. Užíváš si, že oblékáš jen oblíbené tričko, kraťasy a pohodlné tenisky? Nech si potisknout vlastním motivem, cokoliv tě napadne – od triček přes plecháčky až k plackám.

K létu patří akce a nezapomenutelné zážitky. Možná zrovna řešíš originální outfit na fesťák, jdeš na tematický mejdan nebo jedeš na vodu s partou. Posuň každou událost na ještě vyšší level díky originálnímu tričku.

Hýříš nápady? Navrhni si vlastní motiv a potiskni nejen trička

Obyčejná pruhovaná trička pozvedneš vlastním potiskem. Napiš, že jsi kapitán, jasný pozdrav „ahoj“ či třeba jen rok a název řeky. Nebo máš vlastní návrh kotvy či loďky? Fantazii se meze nekladou. Díky těmto personalizovaným tričkům budete s partou rozpoznatelní v lodi, když se cvaknete, ale i v kempu u piva. A hlavně si tričko odneseš jako vzpomínku na všechny ty boží zážitky.

Nemusíš „označit“ jen vaši partu, navrhni si vlastní hudební motiv jen pro sebe, třeba na tvůj oblíbený fesťák. Na své si přijdeš, i když v létě radši zdoláváš kopce v přírodě. Můžeš si nechat potisknout nejen bavlněná trička, ale i ta z funkčního materiálu a spoustu dalších věcí. Například placky, plátěnky, plecháčky či lahve na vodu.

trička s potiskem T-shock

Trička a tílka v různém střihu

Baví tě oversized kousky, nebo raději sáhneš po upnuté variantě, která obtáhne tvoje křivky? Na t-shock.eu můžeš vybírat z různých střihů. Od triček klasického rovného střihu přes vypasované kousky až k upnutým tílkům nebo dámským šatům.

Podobně to platí i u materiálů. Pokud ti nevyhovuje klasická bavlna, klidně si nech potisknout tu organickou nebo vyzkoušej funkční materiály.

Pokud zrovna nemáš nápad, vybírej i z připravených motivů. A nezapomeň, že s ISIC máš slevu 10 % na vše na t-shock.eu.

 

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.