Teplé elegantní boty pro holky i kluky

Přesvědč se, že móda a pohodlí můžou jít ruku v ruce! Vybav se na zimu hřejivými botami, ve kterých zůstaneš chic dámou nebo elegantním frajerem.

Naše tipy na elegantní zimní obuv

Jak se říká, chce to klid a nohy v teple. Dopřej si proto na zimu boty, které budou tvoje nohy hýčkat příjemnými a hřejivými materiály. Máme tu pro tebe výběr bot pro každodenní nošení, ve kterých neprochladneš, ale zároveň si zachováš elegantní look.

Dámské zateplené polokozačky

Velkou výhodou letošního roku je, že je trendy robustní podrážka, čím tlustší, tím lepší, což je na zimu to nejlepší, co můžeš obout. Neuděláš tedy chybu, pokud sáhneš po černých robustních kozačkách z kůže a s “přiznaným” vnitřním kožíškem. Ke kalhotám i sukni můžeš zvolit světlé šněrovací boty na klínku, kde opět nechybí roztomilý kožíšek. Pokud se ti tlustá podrážka příliš nezamlouvá, tak velmi pěkně vypadají na noze i černé kozačky Camper na rovné podrážce.

Sexy dámské sněhule

Pokud hledáš něco opravdu do sněhu, ale outdoorová obuv není tvůj styl, tak se raduj. Letos totiž frčí různé varianty “sněhulí”, které sice pořád trochu připomínají lunárky nějakého astronauta, ale díky tvaru a detailům v nich budeš stále vypadat žensky. Vybrat můžeš zateplené kotníčkové boty v leskle bronzové barvě, které si zachovávají elegantní tvar. Decentní a jako v peřince budeš v černých teplých kotníkových botách na robustnější podrážce. A opravdová pecka sezony jsou výrazné a trendy dámské sněhule Moon Boots, které jsou kromě toho, že stylově vypadají, také vyrobeny z kvalitních materiálů a spolehlivě waterproof. Takže v nich můžeš zazářit i pod sjezdovkou!

Pánské elegantní boty na zimu

I pánská obuv skrývá široké možnosti, jak si dopřát komfort a zachovat si kultivovaný vzhled. Milovníci tenisek můžou na zimu zvolit jejich zateplenou variantu v podobě hnědých kožených kotníkových sneakers, které díky jednoduchému designu a hnědé kůži působí velmi stylově. Drsně elegantní vzhled získá každý chlap ve vyšších šněrovacích botách z černé kůže. Klasicky elegantní a trochu i umělecký look pak lze zařídit samozřejmě koženými botami typu chelsea, které jsou již módní klasikou.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.