Šaty na ples – inspiruj se u slavných žen

taneční pár na plese

Plesová sezona jede a ty si jistě nenecháváš ujít příležitost zazářit ve “velké večerní”. Inspiruj se slavnostními outfity, které volí slavné ženy!

Slavnostní róby podle celebrit 

Které slavné ženy se opravdu umí obléct na úrovni? Je pravda, že “velká večerní” má být cokoliv, jenom ne nenápadná. To je skvělá rada, jejíž uvedení do praxe se ale může taky pěkně zvrtnout. Jak si pro účast na plese najít svůj styl, správnou míru extravagance a zároveň zachovat slavnostní vzhled svého outfitu? Zapátrali jsme na instagramech slavných žen a vytipovaly takové, u kterých můžeš hledat inspiraci pro plesovou módu a být si jistá, že nešlápneš vedle.  

Adele – dokonalá elegance lichotící postavě 

Jedna z nejtalentovanějších zpěvaček současnosti Adele je v poslední době známá nejen svým famózním hlasem, ale také kvůli své image. Fanoušky při svém hudebním comebacku před dvěma lety šokovala tím, že zhubla přes čtyřicet kilo. Nutno ale přiznat, že zpěvačka vypadala skvěle i v době, kdy nepatřila mezi štíhlé proutky, protože Adel to zkrátka umí nosit. A to teď platí dvojnásob, při svých vystoupeních oslňuje vždy naprosto dokonale padnoucí róbou. Je vidět, že jejím cílem není být za každou cenu hubená modelka, ale hlavní pro ni je cítit se dobře. Vídáme ji proto v modelech, které jsou přiměřeně honosné, elegantní a jejím ženským tvarům více než lichotí. Všem nám musí být jasné, že Adel se ve svých šatech cítí komfortně a její krása v nich jen kvete, což je skvělý důvod, proč se jejím stylem můžeš inspirovat i ty! 

Foto: www.instagram.com/adeleaforever 

Monika Bagárová – půvab ladné víly 

Mladá sympatická zpěvačka Monika Bagárová si s módou skvěle rozumí. Ať už ji vidíme oblečenou v casual stylu, slavnostně nebo se rozhodne experimentovat, vidíme, že nad svým vzhledem opravdu přemýšlí. I proto se ve své kariéře kromě zpěvu věnuje také módě a spolu se svým dvorním stylistou přišli před pár lety i s vlastní kolekcí. Pokud se Monika vydává na společenskou akci včetně jejích vlastních vystoupení, vidíme ji v poměrně jednoduchých modelech, které ale rafinovaně podtrhují ženskou jemnost. V barvách, jako bílá nebo třpytivá, tak působí skoro jako bytost z jiného světa, zkrátka překrásná víla! Pokud je tvůj styl založený na křehkém půvabu, spoustu nápadů můžeš čerpat právě od Moniky Bagárové.  

Foto: www.instagram.com/bagarovamonika 

Salma Hayek – hříšná krása  

Nestárnoucí herečka Salma Hayek pro tebe může být ideálním vzorem, pokud ti imponuje latinskoamerická móda a vzhled vášnivé temperamentní krásky. Pravda je, že o stylu a módě Salmy Hayek se píše spíš rozporuplně, takže klasická módní ikona z ní díky občasným výstřelkům pravděpodobně nikdy nebude. Ale v čem se na ni můžeš spolehnout, je to, že Salma si nikdy nenechá vzít svobodu vyjádření sebe sama skrze styling. A to se taky počítá! Pokud však jde o klasické večerní šaty, tak tady Salma Hayek dokazuje, že i divočejší a sebevědomý look se dá uchopit velmi elegantně a vkusně.  

Foto: www.instagram.com/salmahayek  

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.