Novinky mezi parfémy

žena si vychutnává nový parfém

Už tě tvá stávající vůně trochu nudí a toužíš vyzkoušet novou? Mrkni se na novinky mezi parfémy a dopřej si vůni, která teprve čeká, až si ji někdo oblíbí.

Dopřej si pocit výjimečnosti s novým parfémem 

Parfém, který nosíme, říká našemu okolí, kdo jsme. Naše vůně také do značné míry ovlivňuje to, jak se cítíme. Přestává tě tvá oblíbená vůně bavit nebo prostě chceš jen na chvíli vyzkoušet něco nového? Pocit vlastní jedinečnosti a výjimečnosti si můžeš zajistit výběrem parfému, který patří na trhu mezi novinky. Máme pár tipů pro holky i kluky, kterými se můžeš nechat inspirovat.  

Romantická novinka pro ženy Giorgio Armani My Way Floral 

Pro začínající jaro a vůbec celou sezonu teplejšího počasí, kdy neustále něco kvete, se hodí ozdobit se závojem vůně, díky které pokvete i tvoje přitažlivost. Ambrově-květinový mix parfémové vody Giorgio Armani My Way Floral byla představena teprve v roce 2022 a navazuje na populární parfémovanou vodu Giorgio Armani My Way z roku 2020, přičemž klade ještě větší důraz na romantická a láskyplná květinová aromata. Autory vonné kompozice Giorgio Armani My Way Floral jsou proslavení parfémáři Carlos Benaim a Pascal Gaurin. Do centra jejich pozornosti se při tvorbě dostaly opojné, medově sladké květy pomerančovníku a tuberózy – osvědčené symboly ženské smyslnosti. 

My Way Floral tě jistě osloví také svým flakonkem v přepychovém designu, který s dá opakovaně naplnit. Suroviny vonné kompozice i samotného obalu navíc pocházejí z udržitelných zdrojů, takže můžeš mít dobrý pocit, že tvá kosmetika tolik nezatěžuje životní prostředí. 

giorgio-armani-my-way-floral-parfemovana-voda-pro-zeny-plnitelny-30-ml-445230

Smyslný parfém pro muže Giorgio Armani Code 

Také k řadě pánských parfémových vod Code značky Giorgio Armani přibyla v roce 2022 nová. Code je od začátku luxusní mix vonných složek s mimořádnou intenzitou, kdy stačí jediná kapka na krk a dostaví se mimořádný pocit výjimečnosti. Nejnovější parfémová voda Giorgio Armani Code v sobě uchovává dřevitě-aromatický, smyslný charakter řady Armani Code, ale jedinečnou novinkou je intenzivní a přitom citlivý vonný podpis bergamotu, kosatce a tonky. Celkově jde o nápadnou vůni, kterou si užije každý muž, který se nebojí cítit se velkolepě a upozornit na sebe.  

giorgio-armani-code-parfum-parfemovana-voda-pro-muze-plnitelny-125-ml-444555

Extra tip na jarní parfém pro ženy – Viktor & Rolf Good Fortune 

Jaro symbolizuje nové začátky, vše se probouzí, rozvíjí a znovu rodí. Je super se s přicházejícím jarem na tuhle vlnu taky naladit, protože nás přirozeně vede a nabíjí k pozitivním změnám. A právě s podobnou myšlenkou na pozadí vznikla nová dámská parfémovaná voda Viktor & Rolf Good Fortune.  

Parfém Good Fortune je ztělesněním pozitivního přístupu k životu a probudí v tobě sílu mít svůj osud ve svých rukou. Pyšní se opravdu netradiční, okouzlující a silnou vonnou kompozicí. Po nanesení vůně se otevírají tóny květin fenyklu a hořce, po chvíli ale již převládne vůně bílých květů jasmínu. Na pozadí se nesou jemné tóny vanilky, které se dostanou do popředí při doznívání vůně. 

good-fortune

 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.