Nejvíc cool prádlo na Trenýrkárna.cz s ISIC slevou

mladí lidé v prádle z Trenýrkárna.cz

Mrkni se na největší bestsellery spodního prádla pro kluky i holky na Trenýrkárna.cz. Prádlo prémiových značek a cool designů nyní pořídíš s ISIC slevou o 25 % levněji!

Nejoblíbenější kousky na Trenýrkárna.cz 

Vybírat prádlo na Trenýrkárna.cz můžeš třeba do noci, protože nabídka je vážně široká a plná cool designů. Pokud chceš ale ušetřit nejen peníze, ale i čas, dali jsme pro tebe dohromady tipy na prádlo, které patří na Trenýrkárna.cz mezi nejžádanější. Ty si pak už jen můžeš vybrat to nejlepší z nejlepšího! V nabídce najdeš značky jako Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel nebo GANT. Nechybí ani české značky jako Styx, Represent nebo Horsefeathers. 

Nakupovat můžeš klidně hned na e-shopu nebo v kamenné prodejně v Prazes kódem ISIC25 a platným průkazem ISIC získáš ISIC slevu 25 % na veškeré (i zlevněné) zboží.  

Dámské prádlo 

Dámské spodní prádlo, které skvěle vypadá, navíc dokonale sedí. To je sen každé z nás! Vybírej z nejrůznějších typů kalhotek, podprsenek a dalšího volnočasového oblečení a najdi ten pravý styl, ve kterém budeš sama sebou.  

Kalhotky 

Tanga, brazilky nebo klasické kalhotky? Pokud si potrpíš na luxusní spodní prádlo, nesmí ti v šuplíku chybět černá krajková tanga od Victoria’s Secret. Potřebuješ-li hlavně pohodlí, tak se rozhodni pro bambusové kalhotky 69SLAM s roztomilými avokády. Bambusový materiál je úžasně příjemný a prodyšný. A jestli hledáš něco mezi pohodlím a sexy prádlem, tak věř, že budeš mít pozadí jako v bavlnce s brazilkami Tommy Hilfiger, které navíc můžeš pořídit v multipacku hned ve více barvách.  

Podprsenky 

Čím dál častěji dámy volí volnočasové a sportovní podprsenky pro každodenní nošení. Proto na Trenýrkárna.cz najdeš opravdu široký výběr volnočasových podprsenek nejrůznějších designů. Seženeš tu třeba kousky, jako podprsenku Dedoles s něžnými kvítky a ptáčky, tak i rebelskou podprsenku 69SLAM se stylově vyvedenými lebkami. Pokud si více potrpíš na klasické střihy podprsenek, najdeš tu i klasické typy podprsenek s kosticemi i push-up. Mezi nejoblíbenější patří třeba černá podprsenka Calvin Klein. 

Dámské trenky a kalhoty na spaní 

Dámské trenky jsou nový a moc oblíbený trend. Jsou to pravé nejen na spaní, ale třeba v létě na zahradu nebo jen tak na doma. Vybrat si můžeš třeba hravé trenky Styx se sportovní gumou nebo luxusní saténové trenýrky Styx. V chladných měsících také přijdou vhod pohodlné a nezařezávací kalhoty na spaní Molvy. 

Pánské prádlo 

Kvalitu bez kompromisů si v Trenýrkárně můžou samozřejmě dopřát i pánové. Mezi top nejvyhledávanější kousky patří třeba boxerky Lee Cooper z příjemného materiálu, které mají moderní střih i design a hodí se pod oblek i na volnočasové aktivity. Pánové, kteří si přejí být sladěni od zadnice až k patě, můžou využít i multipack stylových trenek Styx s veselými ponožkami, které jsou navíc dodávány v úhledné krabičce, takže se hodí i jako dárek. Také pánská sekce nabízí kromě spodního prádla i další oblečení, nechybí ani veselé kalhoty na spaní nebo župany. 

Stylové spodní prádlo pro páry 

Pořiďte si se svou polovičkou prádlo, které říká, že k sobě patříte. Stylové a vtipné motivy prádla spolehlivě rozveselí vaše společné chvilky. Na cool design spodního prádla pro páry myslela třeba značka bambusového prádla 69SLAM nebo česká Styx.  

Mystery BOX Trenýrkárna.cz – každý měsíc překvapení! 

Jestli se ti nechce prádlo vybírat, tak věř, že MYSTERY BOXY tě opravdu nadchnou. A to nejen díky překvapení z trenýrek, které za tebe Trenýrkáři vyberou, ale také díky tomu, že v každé krabici najdeš ještě něco navíc! Mystery Box se také hodí jako super dárek.  

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.