Kabelky k teplým kabátům

detail kabelky v ruce ženy oblečené v teplém kabátu

Jak si doladit zimní outfit? No přeci pomocí kabelky! Inspiruj se, jak vybírat kabelku k zimnímu kabátu.

Tipy na stylové kombinace kabátu a kabelky 

Řešíš, zda tvoje kabelka celkově ladí s tvým outfitem? Nebo nosíš celý rok jen tu jednu, do které se vejde vše? Kabelka dokáže být pro dámský look tou pomyslnou třešničkou na dortu. Obzvlášť v zimě, kdy jsme celé neustále schované v kabátu nebo bundě. Nezdá se to, ale styling kabelky je v zimním období celkem jednoduchý, mrkni na tipy. 

Elegantní kabelky ke světlým kabátům 

Pokud je tvůj kabát bílý, světlý nebo krémový, neuděláš chybu s barevnější kabelkou. Velice trendy je také detail v podobě prošívaného vzoru. Takových teď v obchodech najdeš mraky, tak neváhej sáhnout třeba po hnědé, fialové nebo tmavě modré. 

Velká kabelka k oversize kabátu 

Je ti bližší ležérní styl a miluješ pohodlné oversize kabáty? Tvým ideálním doplňkem je proto i oversize kabelka nebo praktický shopper. Sáhni po nadýchaném černém shopperu, prošívané světle růžové kabelce nebo po sportovnější variantě shopperu s lesklými detaily.  

Barevná kabelka sladěná se vzorem kabátu 

Jestli tvůj kabát zdobí nějaký barevný vzor, můžeš jej podtrhnout kabelkou v podobné, ale výraznější barvě. Ať už to bude žensky růžová kabelka do ruky, výraznější vínová minikabelka nebo zářivě žlutá crossbody kabelka, hned budeš mít v zimě veselejší náladu.  

Chlupaté kabelky k černé kůži 

Jestli už máš plnou skříň elegantních kabelek a barevné tě už také nudí, můžeš vsadit na odvážnější design v podobě chlupatých a plyšových materiálů, které jsou opět ve hře. Zejména v kombinaci s kůží a minimalistickou elegancí bude plyšová kabelka skvělým doplňkem. Takovouto parádu udělá velká černá taška se světlým kožíškem, malá hnědá plyšová kabelka, ale i výraznější crossbody kabelka se zeleným kožíškem.  

Další možností, jak můžeš svůj zimní outfit variovat, jsou hřejivé módní doplňky. 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.