Hřejivé módní doplňky pro holky i kluky

Venku přituhuje a je čas sáhnout po šálách, čepicích a brzy dojde i na rukavice. Už víš, jakými hřejivými doplňky zkrášlíš svůj zimní outfit? Tady jsou naše tipy!

Chceš být trendy a v teple? Vsaď na kvalitní hřejivé materiály

Pokud chceš aspoň trochu kopírovat módní trendy, tak pro tebe máme super zprávu. Hřejivé módní doplňky se totiž vracejí ke svému původnímu účelu – výrazné vzory a střihy dávají přednost funkčnosti, jednoduchosti, a především kvalitním materiálům, které opravdu zahřejí. Chceš-li být letos v zimě trendy, vyber si takové doplňky, které alespoň částečně obsahují vlnu, kašmír nebo alpaku a nepřeháněj to s výraznými vzory nebo odvážnými barevnými kombinacemi. V ideálním případě se hodí mít pokrývku hlavy barevně sladěnou se šálou.  

Hřejivé pokrývky hlavy pro holky

Už hezkých pár let jsou v oblibě čepičky typu beanie, které jsou typicky protáhlé a připomínají skřítkovskou čapku. Pokud chceš svůj zimní look přeci jen trochu oživit, sáhni třeba po fialkové beanie s výraznou pleteninou. Beanies ale poslední dobou ustupují upnutějším pleteným čepicím, které nosíme s ohrnutým lemem a jejich protáhlý vršek necháváme jen tak nahoře. Pokud se ale neřadíš mezi příznivce čepic, protože ti z nich elektrizují vlasy a ničí ti účes, tak tě poctivě zahřeje i vlněná čelenka.   

Dámské hřejivé šály 

Ať už bude mít tvoje čapka jakýkoliv tvar, budeš ji chtít jistě doplnit hřejivou šálou. Můžeš rovnou sáhnout po kompletu vlněné čepice a šály stejné barvy. Pokud přeci jen hledáš aspoň trochu barevnosti, zvol nekomplikovaný vzhled jednobarevné šály. Výraznější barvy, jako u této zelené šály, zkus kompenzovat hladší texturou. Naproti tomu například šála v jemnějším odstínu růžové si může dovolit i detaily, jako například klasické třásně.  

Dámské zimní rukavice 

K huňatým zimním kabátům patří pořádné palčáky. Můžeš se držet standardní délky a dovolit si barevnější palčáky nebo zvolit robustnější palčáky v tmavé barvě. Pokud dáváš přednost klasickým rukavicím, potěší tě určitě i vychytávka v podobě povrchové úpravy na ukazováčku a palci, díky které v nich můžeš ovládat chytrý telefon. 

Pánské hřejivé doplňky 

Pánové si určitě vlnu zamilují také, ať už v podobě klasické čepice nebo elegantnější čepice baker boy.

Milovníci kvality ocení i žebrovanou šálu s příměsí kašmíru. Dokonalému gentlemanovi pak chybí už jen pořádné kožené rukavice.  

Zimní móda naštěstí není jen o teplém oblečení. Už máš vybraný svůj cool outfit na vánoční večírek?

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.