Dotáhni svůj jarní look s barevnými doplňky

Jaro je tu a s ním je potřeba také osvěžit náš šatník. Pokud hledáš jednoduchý a efektivní způsob, jak oživit svůj jarní outfit, zkus se zaměřit na barevné doplňky. Ty totiž dokážou udělat zázraky a z nudného oblečení se ihned stane něco výjimečného. Jaké barevné doplňky by neměly chybět v žádném šatníku?

Náramky

Náramky jsou nenahraditelným kouskem šperku, který dokáže dodat každému outfitu trochu šmrncu. Pokud si chceš pořídit náramek, který bude kombinovat styl s praktičností, nejlepší volbou jsou klasické kožené náramky. Tyto náramky jsou nadčasové a hodí se k téměř jakémukoliv outfitu. Naopak pro výraznější vzhled zvol náramky v pastelových odstínech nebo výrazné barvy, které budou výrazným prvkem celého outfitu. Náramky určitě nejsou jen pro ženy. V poslední době se stávají stále více populárními také u mužů. Můžeš si zvolit kožený náramek v jednoduchém designu, nebo se odvážit a zkusit náramek s výrazným motivem a barvou.

Pásky

Pásky mají potenciál udělat z tvého outfitu naprostý zázrak. Správně zvolená barva je klíčová. Když zvolíš nesprávnou barvu, může celý outfit působit přehnaně nebo naopak nezajímavě. Pokud máš ráda jednoduchý styl, sáhni po pásku v neutrálních barvách, jako jsou hnědá, černá nebo bílá. Chceš outfit oživit? Zkus zvolit barvy, které se hodí ke zbytku outfitu, nebo barvy, které tvoří zajímavý kontrast. Pásky existují v mnoha různých stylech. Vyber si ten, který nejlépe ladí s tvým osobním stylem a outfitem. Můžeš zkusit kožené pásky, kovové řetězy nebo látkové pásy. Jestli máš ráda retro styl, zkuste pásek v rovných linkách nebo puntíky. Pokud preferuješ modernější vzhled, můžeš zkusit pásek s geometrickými vzory nebo s netradičními kroužky.

módní pásky

Kabelky

Zejména milovnice tradičních černých a hnědých kabelek by také jednou měly shnout po  arevném kousku. Kor jestli ráda nosíš celočerné nebo celobílé outfity. Zvol například kabelku v pastelově růžové barvě nebo třeba v krásné červené. Taková kabelka dokáže celý outfit ozvláštnit a dodat mu na výraznosti. Důležité je ale také myslet na to, aby kabelka byla praktická a vešli se ti do ní všechny věci, které potřebuješ nosit všude s sebou

Sluneční brýle

Sluneční brýle jsou nejen praktickým pomocníkem při ochraně našich očí proti škodlivým paprskům slunce, ale také módním doplňkem, který může naprosto změnit vzhled celého outfitu. Pokud hledáš inspiraci na to, jak dotáhnout váš jarní look na novou úroveň, neváhej sáhnout po barevných slunečních brýlích. Jestli máš ráda nadčasový styl, sáhni po okrouhlých modelech. Ty jsou v poslední době velmi trendy a můžeš je vidět na mnoha celebritách. Pro výraznější look zkus sluneční brýle v pastelových odstínech. Na ty nejodvážnější z nás tu pak čekají brýle s futuristickým rámem v neonové barvě. Tyto sluneční brýle jsou naprosto trendy a ihned s nimi přitáhneš pozornost okolí.

sluneční býle

 

Autor
Aneta Havránková