Dárky k Vánocům od Vuch, které jsou budget-friendly

produkty Vuch

Inflace ovlivnila už každého z nás. I studenty. Víme, že není lehké chystat se na Vánoce při téhle ekonomické krizi. Proto ti to trošku ulehčíme a v tomhle článku nabídneme tipy na dárky, kterými uděláš radost, ale nepřivedou tě na mizinu.

Kabelka pro každou dámu

Kabelka je vděčným dárkem pro všechny dámy. Ať už se jedná o babičku, ségru nebo i kámošku, je to jedno. Stylová nadčasová kabelka potěší ženu každého věku. Sice se kolikrát jedná o drahou záležitost, nicméně i tak je tu pár možností, jak sehnat krásnou kabelku za pár stovek.

Levnější alternativou jsou crossbody a mini kabelky. Ty se vždycky hodí, ať už do města, na party nebo na nějakou společenskou událost. Raději ale vybírej neutrální barvy a univerzální tvary, aby ses trefil/a do vkusu všech. Nebo se inspiruj a vsaď na stylové Vušky.

Pro dobrodružné povahy

Pro zapálené dobrodruhy je většinou náročné vybrat to, co by při svém koníčku opravdu využili. Pokud přesně nevíš, co by chtěli, zárukou je kvalitní batoh, který poslouží na všechna dobrodružství. A je jedno, jestli cestují po památkách a shání hezký batoh do města vhodný na procházky, nebo jsou nadšenci do přírody a potřebují batoh, který vydrží leccos.

Nejlepší volbou jsou proto městské prostorné batohy z odolného materiálu. Ty se budou obdarovanému vždycky hodit, a ještě vydrží navěky.

Čím nikdy nešlápneš vedle?

Další možností je vybrat pěknou a praktickou peněženku. Takovou, která se vejde do každé kabelky, batohu anebo jen do kapsy. Tady se můžeš vyřádit na vzoru i barvě, u peněženek letí nevšední vzory, u Vuch puntíky.

Jestli si stále nevíš rady, co dát pod stromeček, tak jsou tu spolehlivé vánoční sety. V nich najdeš kombinaci těch nejlepších produktů, kterými daruješ opravdovou radost.

TIP: S kódem 22isicvuch máš slevu 22 % na nezlevněné zboží.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.