Cool outfit na vánoční večírek

slečny v cool vánočním outfitu

Vánoce jsou obdobím plným tradičních barev, lesku a elegance. Ukaž, že máš styl a předveď se na vánočním večírku v perfektně vybraném cool svátečním outfitu!

Módní tipy pro cool oblečení na vánoční akce

Vánoční večírky jsou další příležitost, kdy se můžeme hezky obléknout a udělat skvělý dojem na kolegy, vyučující, spolužáky či kamarády. Vánoce navíc nabízí spoustu možností, jak svůj outfit sladit se sváteční atmosférou a odlišit jej tak od ostatních společenských akcí. Můžeš tak vyzkoušet mnoho zajímavých kombinací, a to v jasných barvách, třpytivých materiálech, ale také v elegantní černé. Zkrátka povoleno je vše, co se bude dobře doplňovat s vánoční výzdobou. 

Buď na jedné vlně s vánoční atmosférou 

Dámské outfity mají mnoho podob a na Vánoce se skvěle hodí jak krémové barvy s jednoduchým vzorem, tak právě šaty černé nebo třpytivé. Z barev můžeš vybírat hřejivé odstíny béžové champagne, lahvově zelené, tmavě modré, rudé nebo vínové. Tyto barvy můžeš také dobře kombinovat s doplňky v typicky vánoční zlaté, stříbrné, červené nebo zelené.  

slečna na vánočním večírku

Šaty, ve kterých roztančíš každý vánoční večírek 

Zdaleka nejefektivněji vytvoříš vánoční look pomocí blyštivých šatů s flitry, ke kterým stačí zvolit jednoduché doplňky a máš vyřešeno. Pokud je toho lesku na tebe příliš, tak chybu rozhodně neuděláš s černými pouzdrovými šaty, které jsou poseté miniaturními blyštivými prvky, které jim dodávají sváteční punc. Každou vánoční párty roztančíš, pokud se objevíš v zelených volánových koktejlkách.  

Sukně pro party v lesku

Svému vánočnímu outfitu můžeš dodat lesk i zvolením výraznější sukně a decentnějšího topu. Stále trendy zůstává plisovaná sukně, kterou můžeš tentokrát zvolit ve zlaté barvě. Díváš-li se spíš po něčem vyzývavějším, pak se budeš cítit skvěle v kratší áčkové sukni se stříbrnými flitry nebo tmavě zelené rovné minisukni s flitry. Nejlépe podtrhneš svůj vzhled botkami na jehlách, ale pokud si přes ramena přehodíš bolerko nebo sáčko, nebudou nevhodné ani vyšší kotníkové boty.  

Vánoční outfit získáš i se zajímavým topem

Outfit na vánoční večírek můžeš snadno poskládat i z klasických černých kalhot a zajímavého topu. Když pak obuješ lodičky na podpatku se špičatou špičkou, vykouzlíš rázem elegantní look. Záleží už na tvém vkusu, jestli zvolíš decentní třpytivý top, vyzývavější černý top se vzorem, který odhalí ramena nebo se budeš chtít blýsknout v metalické halence. 

Připrav svůj outfit podle pozvánky 

Ještě, než se začneš rozhodovat, jaká z vánočních barev ti nejlépe sedí, ujasni si, na jaký druh party se chystáš. Může na ní být uveden i předepsaný dress code. Pokud na pozvánce uveden není, budeš muset trochu pátrat, můžeš se podívat třeba na fotky místa, kde se akce koná nebo usuzovat podle programu večírku. Čím honosnější prostory, tím slavnostnější by mělo být i oblečení. Můžeš si pro jistotu ještě ověřit, jestli se vyznáš se v dress codech. 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.