Cool jarní trendy v módě

žena v jarním outfitu

Sluníčko září, už otevíráš svůj jarní šatník a přemýšlíš, co se bude letos ještě hodit? Koukni na cool jarní trendy, které se neomrzí.

Jaké jarní kousky módy letos frčí?  

Na hřejivé letní počasí a odhození mnoha vrstev oblečení si ještě musíme počkat, ale i jarní sluníčko slibuje odlehčení našeho outfitu. Mrkni se na cool jarní trendy, které ještě možná najdeš ve skříni z minulých let. A když ne, vždycky je fajn si s novou nadcházející sezonou udělat radost menším nákupem módy. 

Cropped bundička 

Že si na sobě zkrácenou bundu neumíš představit? Jde jen o to sebrat odvahu to vyzkoušet. Cropped bunda nebo vesta totiž sluší každé postavě a dá se skvěle kombinovat. Obléknout ji můžeš ke kalhotám s vysokým pasem, šatům nebo prodlouženému topu. Zkrátka k čemukoliv, co ti zároveň zajistí komfort a záda v teple v chladnějších ránech. Účelem cropped bundiček totiž není frajeřit v otužilosti, ale opticky prodloužit postavu. A na jaře neuděláš chybu, když vybereš veselé kousky, jako světle zelenou prošívanou bundičku, případně ženštější světle fialovou džínovou bundu nebo světle žlutý cropped bomber 

Sukně v délce midi 

Doteď jsme chodily zachumlané v hřejivých materiálech, teplých šatech nebo kalhotách. Přichází ale čas, kdy se zase můžeme obléct do sukní, které zvýrazní ženskost a dopřejí svobodu pohybu. V posledních letech jsme si zvykli spíš na mini, midi nebo maxi. Letos budeš trendy i v midi sukni po kolena. Do práce i do baru, na schůzku i na doma můžeš zvolit tuhle nadčasovou khaki sukni nebo vsadit na modrou plisovanou sukni. Přehlídková mola také ukázala, že se vrátily midi sukně úzkého střihu, takže můžeš v pohodě vytáhnout z útrob skříně i nějakou z dávno zapomenutých pouzdrových sukní, nebo si dopřát třeba tuhle šmrncovní pouzdrovou sukni z denimu 

Jasné barvy a přírodní motivy 

Jestli existuje pro jarní sezonu něco věčného, tak jsou to přírodní vzory, květiny a zářivé barvy. Ozdob se i letos květinami, ať už v podobě výrazné květované halenky nebo midi sukni v přírodních barvách. Pokud chceš, aby tvá jarní nálada byla venku vidět na sto honů, tak sáhni i po lehké bundě s výraznými květy. Pozor ale, ať ty květy moc nepřekombinuješ! 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.