Život je krásný! I díky těmto 3 chytrým pomocníkům

Víte, co má společného sonický zubní kartáček, domácí IPL ošetření a přístroj, který zastřihuje, tvaruje a holí vousy všech délek a tvarů?

Všechny jsou od Philipsu a na všechny najdete po přihlášení do Profil ALIVE na webu nebo v mobilní aplikaci ALIVE APP 25% slevu.

Tipy na čištění zubů, odstraňování chloupků nebo zastřihování vousů

1. Vyčištěno za 2 minuty

Zatímco s měkkým manuálním kartáčkem byste si měli čistit zuby 10 až 15 minut (čtete správně, plak je prevít), se sonickým kartáčkem Philips Sonicare ProtectiveClean vám stačí jen 2 minuty. Během nich vás tenhle elegán zbaví plaku, zlepší zdraví dásní a zajistí vám bělejší zuby, tedy pokud ho budete používat pravidelně a správně. A když na něj během čištění zatlačíte moc, ozve se, abyste ubrali.

2. Dlouhé týdny bez chloupků

Nechcete si pravidelně holit nohy a poté řešit šrámy a pupínky? Zahoďte žiletku a poznejte, jak hladký může být život s Philips Lumea, jedničkou v domácím IPL ošetření. Lumea chloupky neholí ani nevytrhává, ale jemně a nadlouho uspává. Stačí ji přiložit k pokožce a vyslat ke kořínkům chloupků speciální světlo. První čtyři ošetření proveďte vždy v rozmezí dvou týdnů – a pak nechte chloupky spát a užívejte si, že je nemusíte řešit.

3. Experimenty s vousy

Nosíte na tváři sexy strniště, libujete si v plnovousu nebo to prostě střídáte? Philips OneBlade zastřihuje, tvaruje a holí jakkoliv dlouhé vousy. Zvládne to jedním tahem a bez podráždění pokožky, protože neholí dohladka jako klasická žiletka. Zároveň vás díky systému dvojí ochrany při holení nepořeže. I ty nejdelší vousy usměrní, jak potřebujete, a s pomocí nástavce můžete zastřihovat chloupky po celém těle. Ve sprše i nasucho.

Autor
Veronika Vlachová