Redmi Note 11 – novinka od Xiaomi za skvělou cenu

Xiaomi Redmi Note 11

Na český trh přichází nový model oblíbené řady telefonů Redmi Note 11. Novinka od Xiaomi je vybavena hned čtyřmi fotoaparáty, které splňují vysoké nároky na kvalitu fotografií i videí. Nabízí rozlišení až 50 Mpx, což je více, než mají profesionální fotoaparáty.

Xiaomi Redmi Note 11 představuje jedinečný 90Hz AMOLED displej

Přední strana chytrého telefonu Xiaomi Redmi Note 11 má velký 6,43″ AMOLED displej, který nabídne rozlišení 2 400 × 1 080 pixelů. K tomu navíc displej podporuje 90Hz obnovovací frekvenci. Užiješ si tak mnohem plynulejší animace i více pohlcující herní zážitek. Odolnost displeje zajistí ochranné sklo Corning Gorilla Glass 3.

Vysoká kvalita mobilních fotografií Xiaomi Redmi Note 11

Díky čtveřici objektivů můžeš fotit různé druhy fotografií, od běžných momentek až po úchvatné portréty. Hlavní objektiv dokáže pořizovat ostré fotky s bohatými detaily s rozlišením 50 Mpx. S hloubkovým a makro objektivem pak pořídíš krásné portréty s bokeh efektem nebo makro snímky z blízkosti už od dvou centimetrů. Nechybí ani širokoúhlá kamera se schopností snímat scénu v záběru 118 stupňů. Na přední straně Xiaomi Redmi Note 11 najdeš 13Mpx kameru pro selfie i videohovory.

Dlouhá výdrž s 5000 mAh baterií

Při práci s telefonem Xiaomi Redmi Note 11 se nemusíš omezovat. K dispozici totiž máš úžasnou baterii s kapacitou 5000 mAh. Díky tomu můžeš ve velké míře sledovat filmy, poslouchat oblíbené interprety nebo hrát hry. Plné nabití telefonu stihneš už za 61 minut pomocí 33W nabíječky.

Silné jádro pro skvělý výkon

Telefon Xiaomi Redmi Note 11 využívá 6nm čipset Qualcomm Snapdragon 680 s pracovní frekvencí až 2,4 GHz. Díky kombinaci 4GB RAM a 128 GB úložiště si užiješ spousty zajímavých aplikací včetně her.

Boční tlačítko se snímačem otisku prstu

Pro odemykání tohoto modelu se používá senzor otisků prstů vestavěný do bočního tlačítka. To je často lépe přístupné než senzor umístěný ve spodní části velkého displeje.

Telefony Redmi Note 11 nejlépe koupíš na oficiálním e-shopu společnosti www.xiaomcesko.cz nebo na Xiaomi prodejnách po celé ČR.

Xiaomi Redmi Note 11

Xiaomi nejsou jen mobilní telefony. Mrkni i na další vychytávky, o kterých jsme psali.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.