Využij slevy na vše od Samsungu

Samsung Galaxy S22

Víš, že s ISIC můžeš nakoupit elektroniku i domácí spotřebiče ve všech značkových prodejnách Samsung po celé České republice se super slevami?

Speciální nabídku studentských výhod pro držitele platných průkazů ISIC a stálé slevy na celý sortiment pro studenty připravila společnost Samsung Electronics Czech and Slovak. Ve značkových prodejnách Samsung po celé České republice můžeš zakoupit televizory (vyjma lifestylových modelů) se slevou 5 %, všechny modely mobilních telefonů a tabletů Samsung se slevou 7 %, nositelnou elektroniku, soundbary, domácí spotřebiče a LCD se slevou 10 %, příslušenství k mobilním telefonům, tabletům a nositelné elektronice se slevou 13 %, paměťové karty a disky se slevou 15 % a lifestylové televizory se slevou 20 %. Seznam všech slev najdeš zde.

Speciální nabídka telefonů i unikátní servis na jednom místě

Slevovou akci doplňuje i speciální nabídka, díky níž můžeš uplatnit slevu 11 % na mobilní telefony Galaxy Z Flip 3 5G, Galaxy S21 FE, celou řadu letošních telefonů Galaxy S22 a tabletů Galaxy Tab S8. Vedle toho na tebe ve značkových prodejnách Samsung čeká i široká škála zvýhodněných služeb. Pokud se rozhodneš zakoupit některý z nových modelů smartphonů a zároveň doneseš svůj starý telefon značky Samsung, získáš na koupi nového telefonu bonus. Pokud se rozhodneš pro koupi produktů Samsung na splátky, získáš je s nulovým navýšením – zaplatíš tedy jen takovou sumu, která odpovídá ceně kupovaného zboží.

Samsung Galaxy S21 FE

Navíc budeš mít ve značkových prodejnách Samsung k dispozici i Galaxy konzultanty. Jde o technickou podporu pro koncové zákazníky, v jejímž rámci lze zadarmo zálohovat data, aktualizovat software a nastavovat produkty Samsungu. Galaxy konzultanti ti také představí jednotlivé produkty Samsungu a jejich nastavení. Setkáš se s nimi ve všech značkových prodejnách Samsung, tedy v obchodních centrech Praha Westfield Chodov, Nový Smíchov, Palladium, Olympia Plzeň, Forum Nová Karolina Ostrava, Galerie Vaňkovka Brno a v Zákaznickém centru Samsung Plaza v Praze na Ječné ulici.

S průkazem ISIC můžeš také využít prémiový servis Moje Galaxy, který je určen majitelům všech telefonů Samsung Galaxy. V čem je tento servis výjimečný? Servis vyzvedne poškozený telefon u zákazníka přímo doma nebo v práci, zajistí bleskovou opravu za použití originálních náhradních dílů a poté dispečer telefonicky domluví místo a čas předání opraveného telefonu, způsob platby, případně vyzvednutí zapůjčeného zařízení. Takový komplexní servis na jednom místě nenabízí žádný jiný výrobce mobilních telefonů.

U kterých produktů Samsung se studentská sleva nejvíce vyplatí?

Zejména u prémiových mobilních telefonů, na které se vztahuje speciální nabídka se slevou 11 %. Proč si pořídit například některý ze smartphonů letošní modelové řady Samsung Galaxy S22? Protože tak kvalitním fotoaparátem se nemůže pochlubit žádný srovnatelný mobilní telefon na trhu, a už vůbec ne funkcí Nightography pro dokonalé noční záběry bez rozmazání. Telefony Galaxy S22 umožňují přímo ze snímku jednoduše odstranit rušící elementy, jako je nežádoucí osoba, která se objevila na fotografii nebo různé objekty. Díky Space Zoom umožňují zaostřit i na velké přiblížení a dokáží fotografovat a natáčet všemi fotoaparáty najednou, včetně „pohledu režiséra“, tedy tvé reakce na pořizované záběry.

Galaxy Z Flip 3 5G zase představuje chytrými funkcemi nabitý telefon, který lze složit a vejde se ti jednoduše do kapsy nebo kabelky. Na rozdíl od jiných telefonů ho můžeš pohodlně nosit i v kapsách úzkých džín. Když se rozloží do plné velikosti, představuje plnohodnotný prémiový telefon, který můžeš ohýbat do všech možných úhlů, dělit displej na dvě části a využívat ho například pro videohovory, aniž bys potřeboval speciální držák. Zkrátka jej ohneš do pravého úhlu, postavíš na stůl a můžeš se radit s kýmkoli o čemkoli. Možnost ohýbání telefonu využijí i fanoušci selfie, kteří je mohou pořizovat, aniž by museli mít telefon v ruce.

Galaxy Z Flip 3

Mobil inspirovaný uživateli a skvělé propojení s tabletem

A kdo nejvíce ocení smartphone Galaxy S21 FE? Fanoušci toho nejlepšího od Samsungu, protože řada FE tradičně snoubí tu nejrychlejší čipovou řadu s nejkvalitnějšími fotoaparáty, nejlepším designem a výkonností. Má nejodolnější sklo Gorilla Glass Victus, díky němuž už se nemusíš bát tak častých prasklin na displeji. Nabízí nejplynulejší posouvání obrazovky díky obnovovací frekvenci 120 Hz. A baterie s kapacitou 4500 mAh umožňuje využívat Galaxy S21 FE po celý den, i když se připojuješ výhradně přes 5G sítě. Zkrátka jde o telefon pro nejnáročnější uživatele.

K nejlepším telefonům řady Galaxy se skvěle hodí i tablet Galaxy Tab S8, na kterém můžeš jednoduše studovat, zpracovávat tabulky a psát seminární práce, přičemž tablet je skvěle propojitelný s telefonem, a tak máš vždy vše po ruce. Můžeš sdílet, stahovat i malovat na jednom či druhém zařízení a takto vytvoření obsah si zobrazovat jak na tabletu, tak na smartphonu. Práce a zábava nebyly nikdy tak propojené jako díky nejnovějším telefonům a tabletům Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy Tab S8

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.