Vodafone mistrovství je otevřené nováčkům a má plný bank.

Vodafone Mistrovství ČR ve hře Hearthstone

Probíhající sezóna Vodafone Mistrovství ČR v počítačové hře Hearthstone je otevřená všem. V turnajích si účastníci rozdělí celkem 58 tisíc korun. Hlásit se můžeš i do bojů ve střílečce PUBG. Ti nejlepší změří síly v pražské Vodafone PLAYzone Areně.

Populární karetní hra Hearthstone bude už podeváté v historii součástí českého mistrovství v počítačových hrách. Sezóna Vodafone Mistrovství ČR Hearthstone má několik částí a zpozornět by teď měl každý, kdo se chce do soutěží zapojit!

Blíží se totiž takzvaná Midseason a její součástí bude 21. července otevřená online kvalifikace, registrace se obvykle uzavírají 10 minut předem. Je to šance i pro úplné nováčky, třeba právě ty se probojuješ mezi esportovou elitu! Z otevřené kvalifikace osm hráčů postoupí do Midseason turnaje, doplní je osm pozvaných podle tabulky hráčů Mistrovství ČR. Vrchol Midseason proběhne v nedávno otevřené pražské Vodafone PLAYzone Areně 6. – 7. srpna. Šestnáct statečných se na místě utká především o dvě místa do finále Mistrovství ČR. Mezi první tři hráče se rozdělí odměna ve výši 10 000 korun, a navíc se rozdá extra velká dotace bodů do tabulky hráčů. Právě body, které se sbírají napříč střetnutími, jsou zásadní pro postup do finále MČR.

To ale není jediný turnaj, probíhá i Vodafone MČR PUBG. V této střílečce se letos rozdává dokonce 210 tisíc korun! Šestnáct nejlepších týmů z kvalifikačních turnajů postoupí do finále ve Vodafone PLAYzone Areně. Pro přihlášení na turnaj musíš být registrovaný na portálu www.playzone.cz.

Kdyby se ti v turnajích hrát nechtělo, přijď ale stejně v Praze na Chodov, protože ve Vodafone PLAYzone Areně si můžeš zahrát kdykoliv jen tak pro radost. Navíc zažiješ skvělou atmosféru a ochutnáš dobré jídlo i pití, a to nejen při velkých turnajích, ale každý den!

Vodafone PLAYzone Arena

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.