Víš, jak si uchovat věčně mladou tvář? Ve FAnnu ti poradí.

kosmetika parfumerie FAnn

Odborníci napříč celým světem se shodují, že stárnutí má jasné viníky. Mezi ty hlavní patří sluneční záření, genetika, špatný životní styl a znečištěné ovzduší. Genetiku neobejdeme, ale s řadou dalších se dá poměrně efektivně bojovat.

Čas hraje roli

Odpověď na otázku, kdy je s anti-agingem vhodné začít, není jednoznačná. Určitě nezačínej v době, kdy se na pleti ještě projevují následky hormonální bouře, tedy ne dřív než v 25 letech. V tomto čase potřebuje pleť především důkladně čistit a hydratovat. Poté zhodnoť její stav a rozhlédni se kolem sebe. Pokud u žen ve tvé rodině převažuje spíše suchá nebo vrásčitá pleť, můžeš polehoučku začít. Jakmile je obličej posetý jemnými linkami a vráskami, je velice nákladné a složité navrátit pleť do původního stavu. Proto je dobré začít ještě v okamžiku, než se linky a vrásky začnou vytvářet. Jedině tak si můžeš co nejdéle uchovat mládí s minimem práce a nákladů.

Po čem sáhnout

Na trhu je nepřeberné množství produktů různého složení a původu a zorientovat se v této nabídce může být náročné. Pokud se ale rozhodneš začít s prevencí a o svoji pleť skutečně pečovat, svěř se do rukou profesionálních poradkyň ve FAnn parfumerii, která se více než 30 let specializuje na péči o pleť v oblasti prémiových značek a svoje portfolio neustále rozšiřuje o další značky. Nově najdeš v každé z 43 kamenných FAnn parfumerií také výběr toho nejlepšího z lokální tvorby, tedy značky českého nebo slovenského původu, které se vyrábí nedaleko tebe, svojí kvalitou se však řadí ke světové špičce. Do konce června můžeš navíc využít jedinečné slevy 20 % na vše z dekorativní a pečující kosmetiky v rámci Festivalu péče a líčení. Ke každému nákupu získáš vzorek, dárek a knížku s dalšími slevami.

S průkazem ISIC máš 10% slevu na veškerý sortiment a 20% slevu na vybrané značky. Akce se nevztahuje na zlevněné produkty.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.