VAPIANO – čerstvé jídlo inspirované Itálií!

Míst, kde se můžete skvěle najíst v příjemném prostředí a bez nafoukaných formalit, není nikdy dost. Míst, kde vám navíc uvaří z čerstvých surovin a klidně vás nechají nahlédnout do kuchyně, je ještě méně. Objevte VAPIANO!

Čerstvost je naše poslání!

Potěšíme především milovníky italské kuchyně. Vše, co si u nás dáte, je absolutně „fresh“. Těstoviny, pizza těsto, omáčky, polévky – vše je denně připravováno čerstvé. Můžete si vybrat z 11 druhů těstovin neboli pasty. Máme i pastu z celozrnné špaldové mouky nebo cuketové nudle „zoodles“. Podívejte se na naše menu zde.

Vapiano je samoobslužná restaurace, číšníky u nás nenajdete.

Zjistíte to už při vstupu, kde dostanete čipovou kartu – naši elektronickou účtenku ­, na kterou zaznamenáme, co jste si dali. Při odchodu předložíte tuto čipovou kartu a svůj průkaz ISIC/ALIVE u pokladny a ihned vám bude z ceny jídla odečtena sleva 15 % 🙂

Kdo jsou vapianisté? Kuchaři v naší otevřené kuchyni a zároveň vaši rádci při dotváření vybraného jídla z menu podle vašich přání. Máte rádi více chilli? Nechcete žádnou cibuli? Stačí říct. Jsme tu pro vás.

Všude dobře ve Vapianu nejlépe!

Moderní, prosvětlený, ale útulný interiér. Dubové stoly a na nich květináče s bylinkami, které si můžete natrhat do jídla před sebou. Živý olivovník v každém Vapianu. Atmosféra, jakou nikde jinde nezažijete. Přírodní, kosmopolitní, komorní i společenská. Uvidíte, že se u nás budete cítit fajn, ať už přijdete sami nebo s partičkou kamarádů.

Najdete nás v Praze na třech místech. Navštivte VAPIANO MYSLBEK, VAPIANO QUADRIO nebo VAPIANO CHODOV. Více info zde.

Autor
Jakub Srněnský