To nejlepší z Black Friday na Alze

Black Friday nápis

Chceš si udělat radost a odměnit se něčím za práci, kterou odvádíš ve škole? Prošli jsme nabídku Black Friday na Alze a máme pro tebe tipy na nákupy.

Chytré hodinky

Sportuješ a chceš měřit své výkony? Zajímá tě kvalita spánku? Chceš vědět, kolik kroků každý den uděláš a kolik kalorií spálíš? Pak se ti bude líbit nabídka chytrých hodinek, ze které si vyberou sportovci i nadšenci do biohackingu. Na své si u Black Friday na Alze přijde každý.

Elektro vychytávky

Suchý vzduch v zimě může ohrozit imunitu a zvýšit rizika onemocnění dýchacích cest. Udělej něco pro své zdraví a pořiď si zvlhčovač vzduchu. Přihoď k tomu aromadifuzér a esenciální oleje a vytvoř si doma své vlastní spa.

Čtečky knih a e-booky

Miluješ čtení a doma se ti kupí knihy, které pomalu nemáš kam dát? Vyřeš to elektronickou čtečkou knih. Rovnou se můžeš mrknout i na nabídku e-knih. Doporučit můžeme třeba Atomové návyky, Proč spíme nebo Faktomluvu. Na všechny tři e-knihy je během Black Friday 41% sleva.

Gaming, hry a zábava

Máme tu zase nouzový stav a omezení akcí. Vypadá to, že zase budeme nějakou dobu trávit večery doma, takže je potřeba se na ně řádně připravit. Pokud tě baví společenské hry, můžeš vybírat ze strategických, karetních, vědomostních i rodinných. Na své si během nákupů přijdou ale i gameři, pro které má Alza řadu herních doplňků a příslušenství.

 

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.