Tipy na vánoční dárky: elektro, se kterým zaboduješ

elektro jako dárek

Vánoce jsou za rohem a ty už možná přemýšlíš nad dárky pro své nejbližší. Protože s kvalitním elektrem rozhodně nic nezkazíš, ba právě naopak, máme tu pro tebe pár tipů na produkty, které pod stromečkem sklidí úspěch.

Nevíš-li, jakým směrem se při výběru ubrat, zkus začít u výrobků z oblasti péče o tělo a zdraví. Vedle nešlápneš třeba s vhodně zvoleným elektrickým zubním kartáčkem či ústní sprchou, která je skvělým pomocníkem pro čištění mezizubních prostor.

A co třeba taková osobní váha? Pokud sáhneš po moderní Smart váze, která umí změřit také tělesný tuk, svalovinu a vodu v těle, pak se určitě trefíš do noty minimálně každému, kdo rád cvičí a udržuje se v kondici.

Ke zdravému životnímu stylu patří i dostatečný pitný režim, s tím může pomoci výrobník sodové vody. Kromě „limonádové“ samostatnosti tak daruješ produkt zaměřený na ekologii, který omezí množství plastových lahví v domácnosti na minimum.

rozbalování dárků

Každý, kdo často hledí do obrazovky, se potýká s nepříjemným pálením a únavou očí. S padnoucími počítačovými brýlemi, které odfiltrují modré světlo a zamezí jeho nežádoucím účinkům, se zavděčíš nejen „ajťákům“. Rovnou zapřemýšlej, jestli by se dotyčnému nehodila třeba dokovací stanice, jako praktické řešení při nedostatku portů v notebooku nebo externí disk pro uložení všeho důležitého.

Znáš nějakou tvořivou duši? Daruj jí třeba 3D pero se zásobou různobarevných a ekologicky šetrných náplní. S touhle věcičkou lze vytvářet všemožné 3D modely.

Každému, kdo se rád obklopuje fotkami a pěknými vzpomínkami, se trefíš do vkusu s přenosnou fototiskárnou.

Další inspiraci najdeš v článku zde.
S průkazem ISIC můžeš nakupovat za speciální VIP ceny na e-shopu a v obchodech DATART. Více se dozvíš zde.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.