Tipy dárky na Valentýn

Sháníš na poslední chvíli valentýnský dárek pro svou drahou polovičku? Neboj, nenecháme tě na holičkách. Připravili jsme pro tebe průvodce dárky, kterými opravdu potěšíš, ať už randíš s klukem nebo holkou.

Překvap svou drahou polovičku na Valentýn

Kosmetika

Zimní mráz a stres ze zkouškového může mít na pleť negativní dopad, a proto se teď kosmetika bude líbit každé slečně. Potěšíš třeba sadou do koupele s vůní zeleného čaje a citrónu, produkty k pleťové péči od Clarins, či voňavou sadou krémů na ruce.

 

Péče o obličej a tělo už ale dávno není jen dámskou záležitostí. I pánové by se měli pravidelně starat o svou pleť, aby byla zdravá. Kůže je náš největší orgán, takže si zaslouží trochu lásky. Pánové určitě ocení šampon na vousy s vůní cedrového dřeva, super hydratační krém na tvář a ruce od české Manufaktury nebo kosmetickou sadou od oblíbené francouzské značky Nuxe, která ve svých výrobcích využívá přírodní sílu rostlin.

Šperky

Existuje snad dokonalejšího valentýnského dárku? Nemyslíme si. Šperky jsou pro zvláštní příležitosti, umí překvapit i potěšit a tvoje láska tak může nosit kousek tebe pořád s sebou. No není to romantika? K oslavě svátku lásky se hodí náhrdelník se znakem nekonečna či zamilovaný náhrdelník nebo náramek se srdíčky.

Že jsou šperky jen pro dámy? Omyl. Co takhle manžetové knoflíčky, se kterými si návrháři často kreativně vyhrají? Pokud máš doma milovníka fotbalu, potěšíš jej fotbalovými knoflíčky. Zastánci jednoduššího stylu budou nadšení z těchto elegantních manžetových knoflíčků.

Hodinky

Posouvá se váš vztah do dalšího levelu? Řekni, že to myslíš vážně pomocí hodinek. Hodinky jsou nadčasový dárek, který tvé drahé polovičce ukážou, jak moc ti na ni záleží. Pro slečny jsme vybrali elegantní hodinky v nesmrtelné černo zlaté kombinaci, romantické s obrázkem na ciferníku a moderní chytré hodinky v růžovém provedení.

Pro chlapce máme klasické Casio hodinky z ušlechtilé oceli, stylové hodinky s koženým řemínkem v modré barvě a zlaté digitální hodinky pro milovníky retra.

Parfémy

Náš poslední tip jsou voňavky. Jde o dárky, které si sami pro sebe moc nekupujeme, ale když dostaneme tu správnou vůni od někoho blízkého, vždy nám to rozjasní den. Nevíš, jakou vůni vybrat? Pomůžeme ti. Sebevědomé milovnice ženských vůní budou nadšené z Chloé z dílny stejnojmenné značky. Podmanivé a okouzlující ženy si oblíbí Black Opium od YSL, romantické zastánkyně květinových vůni si zamilují Bloom od Gucci a pro sportovně založené a aktivní ženy je ideální Eau de Lacoste.

 

Elegánům bude vyhovovat stylová pikantní vůně Boss n. 6. Máš doma druhého Johnnyho Deppa? Pak ti gratulujeme, jednoznačně pro něj pořiď Sauvage od značky Dior. Odvážní muži si oblíbí L´Homme od YSL a energičtí jedinci budou milovat Stronger with You od Emporio Armani.

 

Ovocné kytice

Chceš na Valentýna zabodovat a překvapit svou lásku něčím originálním? Možná ještě neznáš ovocné kytice Frutiko, kytky z čerstvého ovoce a čokolády, které se dají celé sníst, skvěle vypadají i chutnají. Jako jediní v ČR vyrábí netradiční jedlé kytice z kousků čerstvého ovoce namočeného do čokolády.

Objednávka téhle kytky z ovoce funguje jednoduše online a řidič ti ji doručí kamkoliv po celé republice. Studenti s platným ISIC průkazem mají navíc 11% slevu, kterou lze uplatnit online nebo osobně při převzetí kytice ve výrobně Frutiko v pražských Modřanech.

Fotky: Archiv firem

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.