Tipy na dárky pro maminku ke Dni matek

ovocné kytice ke Dni matek

Den matek slavíme každoročně druhou květnovou neděli a letos vychází na 8. 5. 2022. Pokud si říkáš, že by bylo fajn mamce udělat radost malým dárkem, ale nenapadá tě nic originálního, přečti si naše tipy na nejlepší dárky ke Dni matek.

Ovocné kytice z Frutiko.cz

Mamky to s námi občas nemají jednoduché, proto není od věci využít Den matek jako příležitost poděkovat jim za jejich podporu a trpělivost a říct jim, že je máme rádi. Jestli jim chceš udělat radost malým dárkem, zkus lahodné a netradiční jedlé dárky z Frutiko.cz. Mají ovocné kytice, bonboniéry, cupcakes i klasické řezané květiny.

S průkazem ISIC máš navíc slevu 11 % na veškerý sortiment.

Ovocná kytice pro maminku

Malá ovocná kytička plná jahod v belgické čokoládě s ananasovými srdíčky a nápisem Mamince, naaranžovaná do červeného keramického hrnečku, stojí po slevě 11 % s průkazem ISIC 622 korun.

kytice Frutiko

Bonboniéra Růžové jahody a Prosecco

Bonboniéra z čerstvých jahod v bílé a růžové belgické čokoládě s malou flaškou šumivého Prosecca stojí po slevě na ISIC 444 korun.

bonboniéra a prosecco Frutiko

Cupcakes s jahodami v čokoládě

Lahodné cupcakes s krémem z mascarpone a belgické čokolády zdobené jahodami v čokoládě seženeš v balení po 4 kusech za 266 korun po slevě.

cupcakes Frutiko

Přírodní flowerbox

Elegantní krabička na květiny plná krásných červených trsových růží, eukalyptu a bílých a krémových květin jménem eustoma neboli jícnovka. Cena po slevě na průkaz ISIC je 399 korun.

flowerbox Frutiko

Dárkový koš s ovocem a proseccem

Dárkový koš plný čerstvého ovoce top kvality doplněný o lahev růžového šumivého vína a bonbonů Mon Cheri pořídíš s ISIC slevou za 622 korun.

dárkový koš Frutiko

Ať už vybereš mamince dárek jakýkoli, Frutiko kurýři ti jej doručí kamkoli po republice čerstvý, chlazený a dárkově zabalený s blahopřáním s tvým osobním vzkazem pro maminku v ceně přepravy od 179 Kč.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.