Studuj v pohodě doma nebo ve školní lavici

slevy Alza

Prázdniny jsou pryč, ale neříkej, že se do školy alespoň trochu netěšíš. Po létě se znovu potkáš s kamarády, dozvíš se nové drby a zaplaví tě vlna nových informací. A s návratem do lavic přichází ještě další příjemná věc. Nákupy!

Chce to techniku

Nezáleží na tom, co studuješ, pravda ale je, že díky počítačům a notebookům je dneska učení příjemnější a možná i trochu jednodušší, než bylo dřív. Nemusíš mít strach, že za mašinu pro výuku necháš celou výplatu z letní brigády. V nabídce jsou dnes notebooky za slušné ceny, které dlouho vydrží a něco utáhnou. A když už to do hlavy neleze, hravě zvládnou i nejnovější PC hru, ale to mámě říkat nemusíš.

Hodit se budou určitě sluchátka, samozřejmě ne na hraní, ale pro případnou online přednášku, že? A radost si můžeš udělat třeba i novým krytem na mobil, ať spolužáci závidí. Až se budou ptát, odkud ho máš, odkaž je na Alzu. Tam každý sežene vše potřebné a díky ISIC průkazu ušetříte peníze se studentskou slevou. Mrkněte na alza.cz/student a vyberte si každý to své.

Všechno zvládneš hravě z postele na Alza.cz

Nejen učení nebo videohovor lze provádět vleže. Kvůli čemu také nemusíš vstávat, jsou objednávky školních potřeb. Dneska všechno zvládneš na počítači nebo ještě pohodlněji díky mobilní aplikaci a na Alza.cz ti vše doručí až ke dveřím. Pokud by ses chtěl/a přeci jen proběhnout, AlzaBoxy jsou téměř na každém kroku a stále přibývají nové. Objednej si, co je libo od drogerie, přes doplňky stravy až po hračky pro kočku, která ti při učení přede do ucha.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.