SimplyMix – jídlo budoucnosti. Vyvážené, zdravé a tak dobré.

koktejl SimplyMix

Hodně učení? Neustále na cestách? Nebo se ti jen jednoduše nechce vařit? Žádný problém. Díky SimplyMixu můžeš jíst zdravě, ať už jsi kdekoli. Inovativní alternativa k běžnému jídlu a dost možná tvůj nový, věrný společník. Jednoduše perfektní jídlo – výživné, pohodlné a za skvělou cenu.

Dietní koktejl? Ne!
Proteinový prášek? Ne!
Celé jídlo? Ano!

Se SimplyMixem budeš mít naprostou kontrolu nad svojí stravou. Ať už jsi na cestách, ve škole, na brigádě nebo doma. SimplyMix je skvělý, když potřebuješ něco rychlého (nebo se ti prostě jen nechce vařit), ale zároveň zdravého se spoustou proteinu, vitamínů a minerálních látek. Je vyroben z přírodních, udržitelných surovin bez jakýchkoliv živočišných produktů! Neděláš tak něco dobrého jen pro sebe, ale i pro životní prostředí.

koktejly SimplyMix

Tak si pojďme tohle jídlo budoucnosti víc představit. SimplyMix je proteinový koktejl, který uspokojí tvůj hlad až na 5 hodin. Kromě toho ale pokryje i všechny tvoje nutriční potřeby, aniž bys musel trávit čas dlouhým nakupováním nebo vařením. Jedná se o směs bílkovin, sacharidů a tuků, včetně vitamínů, omega-3 mastných kyselin, minerálních látek a také superfoods Maca a Ashwagandha. Tato směs ti poskytne vše, co tvé tělo potřebuje.

Budeš ho milovat nejen pro jeho rychlou přípravu, ale i chuť. Díky 11 jedinečným příchutím tě tento koktejl nikdy nepřestane bavit. Prostě si vždycky dáš tu, na kterou máš zrovna chuť. Ať už to bude karamel, káva, borůvka, pistácie, jahoda, banán nebo některá jiná.

Zakladatel značky Martin Špaček o produktu říká: „Na vývoji SimplyMixu pracoval náš tým odborníků z oblasti výživy a biochemie několik let. Dnes tak můžeme všem nabídnout proteinové jídlo, které dodá tělu vše, co potřebuje, aniž by člověk musel trávit spoustu času s nakupováním a vařením. Kromě toho jsme se snažili vyrobit jídlo, které bude cenově přijatelné, aniž by to snižovalo jeho kvalitu. I to se nám povedlo a SimplyMix dnes prodáváme za necelých 40 korun za porci.“

S ISIC máš 20% slevu na veškerý sortiment e-shopu.

koktejl SimplyMix

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.