S VŠO neztrácíte čas, studovat zde můžete od února!

Nestihli jste podzimní přihlášky na vysokou nebo chcete změnit studovaný obor? Anebo potřebujete během zaměstnání doplnit vysokoškolské vzdělání a hledáte vhodnou školu, kde vám umožní skloubit školní a pracovní povinnosti?

Pak je pro vás ideálním řešením aktuální nabídka Vysoké školy obchodní v Praze (VŠO), která otevírá studijní programy již od února. Podat přihlášku můžete už nyní online na webu školy.

Vysoká škola obchodní nabízí zajímavé obory

Vysoká škola obchodní je jednou z mála vysokých škol v ČR, která zájemcům umožňuje začít studovat v polovině akademického roku. Od února otevírá studijní programy jako Cestovní ruch, Management cestovního ruchu, Služby letecké dopravy v cestovním ruchu a Management leteckých podniků v kombinované i denní formě studia. „Studijní programy Vysoké školy obchodní vychází ze současné praxe cestovního ruchu a letecké dopravy. Výuku zajišťují přední experti na tuto problematiku, díky kterým naši studenti získávají komplexní přehled o daném oboru,“ vysvětluje Iveta Hamarneh, prorektorka pro studium na Vysoké škole obchodní v Praze.

Studium pro praxi, nikoliv pro papír

VŠO nabízí jedinečné studijní programy, které dávají budoucím absolventům velký potenciál pro uplatnění. Kromě toho klade škola důraz na získání praktických zkušeností během studia, uchazeči si totiž mohou vybírat podle časové náročnosti ze dvou forem studia. Při prezenčním studiu školu studenti navštěvují pravidelně tři pracovní dny v týdnu. Ti, kteří již pracují na plný úvazek, mohou zvolit kombinovanou formu studia v rámci pátečních a sobotních přednášek, které se konají dvakrát do měsíce.

Online a bez stresu z přijímacích zkoušek

Hlásit se na studijní programy VŠO můžete již nyní, stačí podat přihlášku online na www.vso.cz. Velkou výhodou je i fakt, že VŠO přijetí nepodmiňuje úspěšným složením přijímacích zkoušek. „Uchazeči bývají během přijímacích zkoušek často pod velkým stresem, který může zásadně ovlivnit jejich výkon. Na VŠO proto dáváme přednost ověřování znalostí až v průběhu studia,“ říká Iveta Hamarneh. Podrobnější informace získají zájemci v Klientském centru nebo také na dnech otevřených dveří, které se konají ve středu 9. a 23. ledna 2019 vždy v 16 hodin. Pro další informace sledujte www.vso.cz.

Autor
Jakub Srněnský