Prázdninová koláž vzpomínek

koláž fotek z prázdnin

Máš mobil plný fotek připomínajících radostné okamžiky z prázdnin? Nech se inspirovat, jak je můžeš kreativně zpracovat a vzpomínky si uchovat tak, jak si zaslouží.

Proměň ty nejhezčí vzpomínky v umělecké dílo 

Koláž, fotoobraz nebo obrazová fotokoláž? 

Určitě svůj telefon hojně využíváš na focení (toho, kdo to nedělá, bychom asi hledali dlouho), takže nosíš v kapse mraky snímků, které zachycují tvé zážitky. A řada z nich je díky kvalitě dnešních foťáků v mobilu potenciální umělecké dílo a je škoda, aby zapadly někde v propadlišti zálohovaných dat nebo zmizely úplně. Mrkni na pár tipů, jak se dá z obyčejného snímku vyčarovat vkusný doplněk, který ti bude doma připomínat momenty, kdy ti bylo skvěle. 

Foto na plátno 

Fotka zvěčněná na plátně patří mezi nejfajnovější fotoobrazy. Textura plátna pozvedne obrázek na nový level a dodá mu umělecký punc. Jakékoliv barvy na plátně působí tak nějak víc sexy než na obyčejném fotopapíře. Výhoda je také to, že nemusíš řešit design rámečku, plátno jej vůbec nepotřebuje. Foto na plátně se bude vyjímat v každém interiéru a hodí se i jako vkusný dárek!  

fotoobraz na plátně zdobící interiér kuchyně

Hexxas 

Koláž na zdi je super způsob, jak do výroby fotoobrazu vnést více vlastní kreativní invence. Jak fotografii “rozkrájíš” nebo jak uspořádáš jednotlivé obrázky, je totiž na tobě, ne na tiskárně. A pokud by ti připadaly klasické čtyřúhelníky příliš nudné, stoprocentně se zamiluješ do hexxas! Šestiúhelníky působí mnohem hravěji a moderněji. Také nabízí víc možností originálního uspořádání do zajímavého motivu na zdi a postupně můžeš přidávat další. Hexxas ti zkrátka otevírají spoustu nových možností, jak si zkrášlit domov. 

fotokoláž hexxas na stěně

DYI nástěnka plná fotek 

Nástěnku si můžeš vyrobit jakou si zamaneš. Oživí ti stěnu nad pracovním stolem, v obýváku, nad postelí nebo v chodbě. A kdykoliv se na ni podíváš, nejen, že se můžeš těšit z toho, co je na fotkách, ale ještě se můžeš plácnout po rameni za svůj craftící výkon. Každá nástěnka je jedinečný originál a nepotřebuješ na ni mnoho. Stačí deska nebo obrazový rám, stuha a kolíčky nebo dekorativní napínáčky. Desku můžeš potáhnout látkou s tvým oblíbeným vzorem, na kterou přišpendlíš fotky nebo napnout stuhu jen tak mezi rám a fotky připevnit kolíčky. Všechno z toho můžeš barevně ladit podle designu místnosti. Fotky můžeš dle libosti vyměňovat nebo přidávat a doplnit je můžeš o kartičky s textem nebo pohledy.  

vlastnoručně vyrobená fotonástěnka

CEWE foto ihned s ISIC slevou 

Máme pro tebe rovnou i tip, kde si vytisknout super materiál do nástěnky s ISIC slevou 10 %. Se svým průkazem ISIC máš totiž exkluzivní slevu na tisk fotografií na CEWE fotostanicích ve všech 39 prodejnách CEWE Fotolab v České republice. Sleva 10 % platí pro všechny formáty fotografií, fotografie s designem nebo fotografie na doklady. Stačí přijít do některé z poboček, připíchnout telefon k fotostanici (mají kábl pro jablíčkáře i všechny usbéčkaře) a fotky, které si naklikáš, si hned odneseš domů.  

foto-ihned-cewe

 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.