Pořiď si originální elektroniku, která vyjádří tvou osobnost

notebook s potiskem

Cítíš potřebu se kreativně vyjádřit? Zároveň potřebuješ nový telefon, tablet nebo noťas? Své designérské sny můžeš uskutečnit se službou Vlastní styl na CZC, kde si můžeš navrhnout potisk nového zařízení, a to dokonce s VIP cenami.

Design si navrhni nebo vyber jednoduše online

Službu Vlastní styl můžeš snadno přibalit do svého košíku v objednávce nového zařízení na e-shopu CZC. Kreativitě se meze nekladou, ale pro ty méně odvážné jsou v nabídce univerzální líbivé GEEK motivy. Ty ale určitě oceníš možnost nahrát a potisknout nového mazlíka vlastním designem, který vyjádří tvou osobnost. Celým procesem uměleckého tvoření potisku tě provede intuitivní průvodce, který tě upozorní, pokud například obrázek není v dostatečném rozlišení a ukáže ti, jak tvé zařízení bude v novém kabátu vypadat.

mobil s potiskem

Polepit se dá obal nebo přímo produkt

V některých případech dokáže CZC potisknout přímo produkt, takže dlouho zvažuj, jakým motivem svého miláčka zkrášlíš. U nových kousků od Apple nebo Samsung si však musíš zatím vystačit s polepem obalu, tím spíš ale můžeš být kreativnější, dá se totiž obměnit!

Aktuálně si můžeš pro vlastní potisk vybírat z více než 600 zařízení. Informaci, zda právě tebou vybraný noťas, mobil či tablet nabízí službu Vlastní styl, se dozvíš na detailu produktu. Vybírat můžeš ze značek, jako jsou Xiaomi, Apple, Samsung, Honor, Huawei, Lenovo, ASUS, Dell, HP, Acer a dalších.

Chceš VIP slevy? S průkazem ISIC je máš na dosah

A pokud vlastníš průkaz ISIC, tak získáš VIP slevy na nové kousky. Je to jednoduché, prostě zaregistruj svůj ISIC na webu CZC a pak jednoduše u každého produktu uvidíš svou speciální cenu.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.