Pořiď na poslední chvíli dárky se studentskou slevou na Alze

Necháváš nákup dárku na poslední chvíli, nestíháš, nebo ještě nevíš, co pořídit kamarádům a rodině? Alza si přichystala skvělého průvodce vánočními dárky, ve kterém najdeš skvělou inspiraci pro nákupy. S průkazem ISIC můžeš navíc na vybrané produkty získat až 30% slevu.

Tipy na vánoční dárky

Výběr toho pravého vánočního dárku může být někdy opravdový oříšek. Budou mít naši blízcí z dárku radost? Čím nejlépe říct, co pro nás rodina a kamarádi znamenají? Jak ukázat, že své nejbližší známe a víme, co je potěší? Alza si letos připravila opravdu propracovaný průvodce pro vánoční nákupy.

Najdeš zde pět hlavních kategorií – dárky pro ženy, muže, děti, rodinu a mazlíčky. V každé kategorii pak máš další rozdělení a najdeš tipy na dárky pro sportovce, cestovatele, kuchaře a kuchařky, parádnice, gamery nebo třeba zahradníky. Zkrátka a dobře, v Alze myslely na všechny, takže zde nakoupíš pro kohokoliv.

 

Pokud si necháš balíčky dovést na prodejnu a do Alzaboxů, nebo když využiješ AlzaExpres nebo expresní doručení, můžeš mít dárky do dvou dnů.

Jak nakupovat dárky výhodněji

Na výběr máš z dvou možností, jak slevy na Alze využívat. Buď můžeš sledovat časově omezené slevy na konkrétní značky dosahující až 30 %, nebo využívat výhodnější ceník, který se vztahuje téměř na celý sortiment a poskytuje ceny výhodnější až o 10 %. Stačí, když se ve svém účtu na Alze zaregistruješ platný ISIC a máš vánoční dárky ještě výhodněji. Více se dočteš zde.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.