Originální valentýnské dárky do pětistovky

Valentýnské dárky

Svátek lásky se blíží a zadaní lidé se začínají tetelit očekáváním, čím je jejich polovička letos překvapí. Ještě nemáš jasno, jak si poradíš? Máme pro tebe inspiraci na nápadité dárky, které tolik neprovětrají peněženku a zbude tak i na parádní večeři nebo výlet.

Šperky s osobitým motivem

Symbol srdíčka je jistě volba, za kterou tě nejspíš nikdo do pekla nepošle. Ale co takhle zvolit něco osobnějšího? Téměř každý má svůj oblíbený zájem nebo činnost, které jej vystihují. Dokaž, že svou milovanou osobu dobře znáš a vybírej valentýnské dárky na míru. Kdo miluje cestování, bude mít určitě radost z ocelového přívěsku s motivem cesty kolem světa, hudebně založená slečna bude vypadat skvěle se stříbrným přívěskem ve tvaru hudebního nástroje, nadšený fotograf se možná rád pochlubí stylovým šperkem ve tvaru fotoaparátu s decentně zdobeným objektivem. A překvapivě zajímavě vypadá stříbrný badmintonový míček. Motivů je celá řada!

 

Pokud se přeci jen raději uchýlíš k tradičnímu symbolu lásky, jistě získáš body za originalitu, pokud zvolíš třeba luxusně provedený dřevěný šperk.

 

Vkusné dárky pro milovníky kávy

Někde v kavárně nad šálkem skvělé kávy to možná všechno začalo… Pití kávy lidi spojuje, proč si tento prožitek nedopřát ve vysoké kvalitě i doma? Daruj třeba geniální konvičku Frenchpress, hodí se pro přípravu kávy i bylinkových čajů. Využije ji jak ten, kdo doteď přežíval na “turkovi”, tak i zběhlý návštěvník kaváren. Příprava je jednoduchá a kávu z Frenchpressu hodnotí mnozí jako lepší než z kávovaru. Do Frenchpressu patří nejlépe hrubě namletá 100% Arabica, například Etiopie Keramo od české pražírny Nordbeans, jejíž ovocná chuť vynikne nejlépe právě díky konvičce.

Káva chutná nejlépe čerstvě namletá, proto může být ideálním dárkem také elegantní ruční mlýnek na kávu s nastavitelnou hrubostí mletí.

 

Kreativní připomínka společných zážitků

Klid, je to jednodušší, než se zdá. Projeď telefon a vyber fotku, která připomíná chvíle, kdy jste prožívali to největší štěstí a nech vyrobit fotodárek. Třeba čtvercové fotoplátno 20 x 20 cm pozvedne jakýkoliv interiér a pokud se nemůžeš rozhodnout mezi více fotkami, uspořádej je do zajímavé koláže. Jistě nešlápneš vedle, pokud si dáš práci dokonce se sestavením klasického fotoalba. Fotky můžeš proměnit v dárek v aplikacích Centra FotoŠkoda – Fotoboxu nebo Designeru, kde máš s průkazem ISIC slevu na fotografické služby.

 

Vždycky to jistí cokoliv voňavého

Pokud chceš sáhnout přeci jen po klasice, alespoň překvap kosmetikou, kterou si většina lidí sama nekoupí. Mezi super valentýnské dárky patří třeba dárková kazeta šumivých koulí do koupele je maličkostí, která potěší. K relaxaci a uvolnění přispěje také zajímavá vonná svíčka s carouselem s nevtíravou vůní citronu a zeleného čaje.

 

Muže určitě příjemně překvapí třeba hydratační balzám na vousy od Yves Rocher nebo pánský manikúrní set v elegantním pouzdře. Pro fanouška Star Wars můžeš zvolit třeba tuto exkluzivní Darth Vaderovu bombu do koupele.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.