Originální dárky s potiskem pod stromeček s ISIC slevou

dárky s potiskem

Předvánoční šílenství je v plném proudu, ty ještě nemáš žádné dárky a už se nemůžeš dočkat, až budeš moct ležet v posteli, koukat na pohádky a krmit se cukrovím? Osobní dárky s potiskem jsou jednoduchým řešením, které potěší všechny tvé blízké.

Ať už chceš se světem sdílet své nadšení z přicházejících Vánoc, nebo hledáš vhodný dárek pro svého kamaráda, mámu nebo drahou polovičku, dárkem v podobě trička, polštářku nebo hrnečku s vtipným motivem nebo jménem rozhodně pod stromečkem neuděláš chybu. Stylovými vánočními rodinnými tričky vykouzlíš ještě příjemnější štědrovečerní atmosféru.

Přemýšlíš, jaký potisk by udělal radost? Kromě vánočních motivů můžeš vybrat takový motiv, který zaujme obdarovaného. Kapra pro zaníceného rybáře, hlášku z oblíbeného seriálu pro seriálového nadšence, motiv oblíbeného sportu pro sportovce nebo jakýkoliv jiný vtipný motiv.

Když nenajdeš žádný vhodný motiv, klidně si navrhni tričko s vlastním potiskem a vytvoř tak osobitý dárek třeba s fotkou a jménem. Kromě trička můžeš zkusit své rodině vytisknout fotoplátno s fotkou z vaší letní dovolené, mamince nebo babičce daruj třeba milý hrneček s vlastním věnováním, tátovi dej půllitr na pivo s vtipným potiskem a těm nejmenším pořiď třeba zábavné vybarvovací dětské tričko s fixami. A letos máš vánoční přípravy hotové!

TIP: S průkazem ISIC máš na dárky s potiskem 10% slevu.

dárky s potiskem

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.