Objev drobná bezdrátová sluchátka

Bílá bezdrátová sluchátka

Sluchátka Sennheiser CX Plus True Wireless ti poskytnou velmi kvalitní poslech hudby a komfortní telefonování. Ekvalizace a přímé ovládání je dostupné jak doteky na sluchátkách, tak z mobilu.

Sluchátka Sennheiser CX Plus True Wireless jsou vyráběna v černé i bílé barvě a nabízejí za velmi příznivou cenu výborný zvuk a příjemné bonusové funkce, které byly dříve dostupné pouze v exkluzivním modelu Momentum True Wireless2.

Kvalitní reprodukce

Širokopásmový reproduktor umožňuje špičkovou reprodukci od příjemně bohatých basů po podrobně vykreslené výšky. Díky volně stažitelné aplikaci Smart Control (iOS, Android) získáš mimořádně bohatou možnost obsluhy a současně i možnost, jak si vyladit zvuk dle svých představ, včetně přímého posílení basů. Sluchátka akceptují kodeky SBC, AAC, aptX a nově aptX adaptive.

Vítané ticho na poslouchání

Díky aktivnímu potlačení vnímání okolního hluku (ANC) získáš i v hlučném městě ticho pro poslech hudby, kterou pak slyšíš i s mnoha detaily nástrojů či zpěvu. Zjistíš, jaký klid a ticho může být díky sluchátkům CX Plus TW v metru, ve vlaku, autobuse či letadle.

Telefonování

Mikrofony MEMS Beamforming zaručují špičkovou srozumitelnost hovoru. Funkcí Adjustable Sidetone může být hovor směrován do jednoho sluchátka. Volat lze i s jedním aktivním sluchátkem.

Bezdrátová sluchátka a uživatelská vstřícnost

Nastavení funkcí zvládneš buď doteky na sluchátkách, nebo v mobilu. Vše lze upravit dle tvých zvyklostí či požadavků, přesně určit vlastní pokyny pro různé funkce, tedy dotykové ovládání si můžeš personalizovat podle svých představ.

Doba provozu na jedno nabití je až 8 hodin. S využitím šestnácti hodin nabíjecí kapacity pouzdra prodloužíš provoz až na 24 hodin.

 

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.