Největší esportové centrum v ČR slaví první narozeniny

gaming room

Ráj pro všechny hráče a fanoušky esportu slaví první narozeniny. Vodafone PLAYzone Arena na pražském Chodově za tu dobu hostila desítky akcí, včetně prestižního turnaje Tipsport MČR CS:GO. A nabito bude mít i letos. Na co všechno se můžeš těšit?

Multifukční arena se rozkládá na více než 1000 m2. Uvnitř najdeš restauraci s obří LED obrazovkou, na které můžeš pravidelně sledovat přímé přenosy nejenom esportových soutěží, ale také prestižních sportovních akcí, jako jsou Oktagon či fotbalová Liga mistrů. Každé pondělí se pak koná pravidelný pub quiz. Je toho ale mnohem více. Pokud tě zajímá, co se zde děje, mrkni na kalendář akcí, který najdeš ZDE.

Studuj nebo hrej

Lounge můžeš ale využít i jako studovnu. Pod sedačkami máš k dispozici svoji zásuvku a v prostoru je otevřený vysokorychlostní internet. K učení si můžeš objednat občerstvení. Vodafone PLAYzone Arena láká na masové i vegetariánské burgery, pizzu a sendviče. Samozřejmostí je nabídka nealkoholických nápojů, plzeňského piva i koktejlů.

Vodafone PLAYzone Arena je postavena hráči pro hráče. Proto je uvnitř pro tebe a tvé kámoše připraveno 55 nadupaných herních počítačů, 8 konzolí a 4 virtuální reality. Aktuálně probíhá v aréně speciální akce, kdy za hodinu hraní zaplatíš 69 korun, během happy hours dokonce jen 49 korun. Jako držitel průkazu ISIC při dobití kreditů jich získáváš 20 % navíc. Stejnou slevu máš také na jídlo z bistra.

Vlastní turnaj?

Vodafone PLAYzone Arena toho nabízí mnohem více. Pokud máš partu, se kterou si chceš zahrát, můžete si společně zamluvit jednu z mnoha místností, a mít tak naprosté soukromí. A pokud dokážeš pozvat ještě více lidí, uspořádejte si vlastní turnaj. V případě zájmu si můžeš domluvit i noční LANku a hrát tak mimo provozní hodiny. Fantazii se v aréně meze nekladou. Na možnosti vlastní akce se stačí poptat na e-mailu arena@playzone.cz.

 

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.