Nejnovější model Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless, s Bluetooth 5.0

Nová bezdrátová sluchátka, představená na letošní výstavě IFA v Berlíně, jsou polstrovaná ovčí kůží, mají dokonalý zvuk (na studiové úrovni kvality, 6 až 23 000 Hz) a přenosovou technologii Bluetooth 5.0 s kodeky SBC, aptX a aptX LL.

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

Na cestách potěší nadčasový design a velmi jednoduchá, intuitivní obsluha. Integrovaným systémem Active Noise Cancellation (se třemi volbami pro odlišné provozní podmínky) a možností telefonovat via spárovaný mobil. Jsou tato sluchátka ideální nejen pro volný čas a cestování i hlučnějšími dopravními prostředky, ale i k profesionální práci, vyžadující klid na soustředění a dokonale přesný zvuk a srozumitelnost.

Sluchátka se vám ozvou

Pokud Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless v hotelu založíte do skříně, nechtěně přikryjete županem a nemůžete je najít, pak vás unikátní funkce TILE je schopna navigovat až ke sluchátkům a umožní vám je snadno opět najít.

Příjemné automatické funkce

Také kombinace Auto On/Off a Smart Pause (aktivované pouhým sejmutím sluchátek, nebo přijetím hovoru) za vás vyřeší mnoho náhlých reakcí a zabezpečí, že při nečekaném vyrušení nepřijdete o vaše oblíbené části skladeb.

Zvuk, o kterém se vám ani nesnilo

Audiofilní reprodukci si vychutnáte i v domácím prostředí v dokonalém pohodlí. Americké kodeky aptX jsou technologickou špičkou a nejnovější aptX Low Latency je ideální dokonce i pro hraní počítačových her. Luxus, příjemná měkká kůže a nejnovější technologie, to vše za 9 990 Kč.

Autor
Veronika Vlachová