Kvalitní poslech hudby jedině s bezdrátovými sluchátky headset Sennheiser HD 350BT

Headset HD 350BT je model Bluetooth sluchátek s rozměrnými uzavřenými sluchátkovými mušlemi. Je určen pro posluchače, kteří ocení barevný, audiofilní zvuk a využijí pokročilé kodeky AAC, aptX nebo aptX LL.

Dokonalý zvuk a jednoduché používání

Vsadíme se, že dynamický zvuk s bohatstvím basů a hudebních podrobností vás ohromí, zvláště pokud posloucháte kvalitně nahranou hudbu. Díky Bluetooth 5.0 přenosu s využitím amerického kodeku aptX Low Latency zachovávají HD 350BT navíc dokonalou synchronizaci obrazu a zvuku a jsou nepostradatelná pro hry a zejména pro sledování filmů ve špičkové zvukové kvalitě.

Nebude vás rozčilovat nekoordinované otevírání pusy s pronášeným dialogem, běžné u horších sluchátek. Vše bude zcela přesné a přirozené s realistickým zvukem hudebních nástrojů s široce definovaným prostorem zvukového pole.

Nechtěla jsem je ani sundávat, neboť svojí odolnou, ale přizpůsobivou konstrukcí, měkkým polstrováním okolo uší mne doslova hladila. Nechte se také hýčkat, jak při domácím poslechu, tak i na déle trvajících cestách. Zažijete výraznou změnu, ocitnete se o několik levelů výše. Budete obklopeni mohutnou hudbou, nebo bombastickým, v detailech bohatým zvukem filmů. To vše zažijete kdekoli, tedy i v nepříznivých podmínkách na cestách. Má mimořádně příznivý poměr výkon/cena.

Skvělé pro poslech hudby i vyřizování telefonátů

Telefonický hovor přijmete bez nutnosti šmátrat v bundě nebo batohu. Odpovíte rychle a bez snímání sluchátek, neboť ovládání je dostupné tlačítky přímo na uších. Získáte prostor na realizaci a čas navíc, neboť až 30 hodin bezdrátového provozu na jedno nabití vám dá volnost a stejně jako rychlé nabíjení s USB-C. Sluchátka jsou dostupná v černé i bílé variantě.

Autor
Veronika Vlachová