Kosmetický HIT letošního roku ve FAnn parfumerii!

Noviné typy rtěnek v parfumérii Fann

Světoznámé rtěnky s živou květinou a zlatými šupinami uvnitř jsou bezesporu jedním z největších kosmetických hitů tohoto roku! Rtěnku Kailijumei si zamilovali na celém východě od Japonska, přes Čínu až po fanynky v Koreji.

Průsvitná rtěnka Kailijumei

Nechte se okouzlit průhledným gelem rtěnky Kailijumei, který skrývá pravou květinu, zlaté vločky a nádherně růžovou barvu, která se projeví až po nanesení na rty. Průhledný gel rtěnky reaguje na teplotu a pH vašich rtů. Ačkoliv rtěnka vypadá velmi jemně a křehce, vydrží až neuvěřitelně dlouho.

Je voděodolná a nestírá se ani při jídle. Při nanášení určitě oceníte, že je na pouzdru rtěnky malé zrcátko. Rtěnka Kailijumei navíc krásně voní a rty příjemně hydratuje.
Nanášejte na rty jemnými tahy kdykoliv podle potřeby. Rtěnka vaše rty během chvilky zabarví růžovým odstínem, který se může měnit v závislosti na teplotě vašeho těla.

Dvoufázový lesk na rty

Dvoufázový lesk na rty Kailijumei s obsahem zlatých vloček a sušeným květem na dně je uložen v jednoduchém, zlatočerveném balení. Tento gel se po nanesení na rty začne okamžitě zabarvovat podle pH vašich rtů a vytvoří tak ideální barvu přesně pro vás. Díky dvoufázovému složení lesku na rty Kailijumei Double-Deck můžete korigovat intenzitu výsledného odstínu. S pomocí dvou různě dlouhých aplikátorů, které jsou součástí balení, lze jednoduše volit mezi jemnějším (kratší aplikátor) a intenzívnějším (dlouhý aplikátor) odstínem.

Záleží jen na vás, na co máte zrovna náladu! Dvoufázový lesk na rty Kailijumei v sobě kombinuje jedinečnou barvu spolu s výživou a hydratací. Je obohacen o výtažky z olivového oleje, oleje z hroznových jadérek a levandule. Rty jsou tak po jeho použití nádherně vyživené, lesklé a vypadají krásně, i když zrovna nejsou v nejlepší kondici. Lesk má dlouhotrvající výdrž (až 12 hodin), je neslíbatelný, voděodolný a neobtiskuje se.

Autor
Jakub Srněnský