Dokážete uniknout včas? 5 únikových her na jednom místě #EndorfinCZ

Záchrana z potápějící se lodi Titanic, Freddyho noční můra, dobrodružné Star Wars, strašidelné Saw či Márnice?! To vše jsou únikové hry od Endorfinu. Vyberte si svůj příběh a se slevou ISIC 20% zarezervujte hru na www.endorfin.cz.

Vyzkoušejte nejlepší únikovky

Různé příběhy, jeden prostor! V Endorfinu máte na výběr hned z pěti různých her se slevou 20 % na ISIC průkaz.

1) Titanic

V této hře se přenesete do roku 1912, kdy se vydáváte na plavbu lodí Titanic. Srážka s ledovcem a vaše loď se potápí! Jste uvězněni ve strojovně a cesta na palubu je uzamčena. Máte hodinu na záchranu života.

2) Freddy Krueger

Hra na motivy hororu 80.let – Noční můry v Elm Street. Spokojeně jste ulehli do postele a usnuli. Ovšem do vašeho snu se vkradl Freddy Krueger a snaží se Vás zabít. Máte 60 minut na to se probudit, protože pokud se neprobudíte, Freddy vás dostane.

3) Star Wars

Jako tým povstalců se vydáte na cestu k imperiální lodi s důležitým posláním: získat údaje o nadcházející bitvě. Nemusíte se ale bát, pomáhat vám při tom bude opravdový R2D2! Budoucnost galaxie závisí na vás!

4) SAW

Většina lidí si neváží svého života, to se ale brzy změní. Stejně jako ve filmech se hráči rozhodují, koho obětovat a kdo by měl „přežít“ až do konce. Žádné zařízení ve hře není imitací či dekorace, ale reálně fungující past. Hra má několik scénářů a je jen na Vás, koho se rozhodnete obětovat.

5) Márnice I / Márnice II

Poté co vás nesprávně prohlásí za mrtvé, probudíte se v chladícím boxu a máte pouze 30 minut na to dostat se ven, dříve než umrznete. Márnice je první úniková hra v České republice určená pro jednu osobu. Hra je ve stejném provedení 2x, takže si můžete v jeden okamžik poměřit síly se svými přáteli.

Více o hrách naleznete na www.endorfin.cz.

Autor
Jakub Srněnský