Dojeď si na nextbike pro super výhry!

nextbike výzva

Nextbike pokořil hranici 5 milionů výpůjček, spustil svou historicky největší výzvu a v červnu hodlá najezdit 3 000 000 minut.

Historicky největší česká výzva do pohybu na sdílených kolech je tady! Nextbike odstartoval 1. června velkou červnovou nextbike výzvu, během které se pokusí společně se svými uživateli najezdit 3 000 000 minut na sdílených kolech. Společně tak hodlají ulevit ovzduší ve městech, veřejnému prostoru a také svému zdraví. Do skalních výkonů motivuje soutěžící atraktivními cenami, kterým symbolicky vévodí víkend v mecce udržitelné mobility – Kodani.

Kola nextbike najdeš ve 25 městech

Nextbike provozuje bikesharing už ve 25 českých městech s flotilou přes 5000 sdílených kol/ekol. Od roku 2019 se na jejich kolech uskutečnilo více než 5 mil. výpůjček. Rostoucí obliba služby v roce 2022 mimo jiné vlivem vzrůstajícího ohledu na udržitelný rozvoj měst, snižování dopadů klimatické změny, zdravý životní styl a vzrůst cen pohonných hmot prudce stoupá. Podle dostupných dat proto ve výzvě nastavili časové milníky, které by měli nextbikeři během června hravě pokořit.

Jak se zapojit do výzvy?

Podmínka účasti ve výzvě je aktivní účet u nextbike a registrace na www.nextbikevyzva.cz. Průběh se skládá z pěti časových bloků, kdy vždy po překročení jednoho z nich dochází k slosování o cenu. Podmínkou je vždy uskutečnit alespoň jednu výpůjčku v daném bloku s tím, že čím víc jich uděláš, tím častěji se robotovi promítneš ve slosování a budeš blíž výhře. Ještě nás čekají výherci víkendu pro dva v Amsterdamu nebo v Kodani s cestou a ubytováním.

Pojď do toho s námi! Ve většině měst máš 15 minut jízdy zdarma a s ISIC navíc měsíční jízdné jen za 129 Kč.

nextbike výzva

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.