Detox a káva? Ano, jen vědět jakou!

detox coffee

Řešíš, že potřebuješ shodit pár kil a chceš začít s detoxem, ale nějak si neumíš představit rána bez voňavé kávy? Mám pro tebe skvělou zprávu, už nemusíš!

Detox nebo redukce váhy? Jedině s kvalitní kávou.

Dopřát svému tělu pravidelný detox aspoň dvakrát ročně je něco, čím mu nesmírně prospějeme. Jenže to vyžaduje silný postoj, protože musíme z denního režimu vyřadit spoustu věcí, které máme rádi a bez kterých si ani den neumíme představit. Pro někoho to může být sklenička vína, pro druhého zase sladká pochoutka, pro velké množství lidí to je káva. Já osobně bez kávy nevstávám, a tak pro mě je detox bez kávy velmi bolestivé období. O to víc mě potěšila novinka, která v sobě kombinuje skvělou kávu a přitom pomáhá tělu s detoxem.

Detox Coffee

Dobře, espresso s pěnou to není, ale pokud zvládáš rozpustnou kávu, tak tě čeká příjemné překvapení v podobě první zdravé kávy s prémiovou Arabikou. Kávový nápoj navíc obsahuje ostropestřec mariánský a extrakt z artyčoku, které jsou blahodárnými rostlinami a skvěle čistí a regenerují játra. Doplňuje je chlorela, která na sebe váže toxické látky a odvádí je ven z organismu. Díky tomu budeš efektivně čistit játra, což je první krok k detoxu organismu a nastartování hubnutí. Nakopneš metabolismus, zvýšíš energii a snížíš únavu. Navíc tahle káva je 100% veganská.

detox coffee

Hubnutí s kávou

Dalším skvělým kávovým potěšením je Slim Coffee. Zde je s kávou stejný problém jako u předchozího tématu. Když chceš zhubnout, vyřaď kafe, je mottem většiny dietologů. Stejně jako Detox tak i Slim obsahuje skvělou kávu, a navíc pracuje s detoxikací organizmu, snižuje pocit hladu a chuť k jídlu. Urychluje metabolizmus tuků a vylučování tuků a cukrů. Slim byl testován klinicky a výsledky prokázaly odbourání tuků o 27 %. Samozřejmě se při hubnutí nejde spoléhat jen na doplňky stravy, je potřeba také zapojit aktivitu. Jakou nejvíc spálíš, najdeš v tomto článku.

Využij skvělých akcí 1+1, a navíc s kódem ISIC15 získáš 15% slevu.

Kolagen pro krásu

S kolagenovými nápoji se poslední dobou roztrhl pytel a stala se z toho trochu módní záležitost. To ale nic nemění na tom, že se jedná o produkt, který minimálně neublíží, naopak má na tělo velmi blahodárný dopad. Jestli se chceš na kávě propít i ke krásné pokožce, tak můžeš vyzkoušet Collagen Coffee. Tento skvělý kávový mix kombinuje kolagen, kyselinu hyaluronovou, vitamín C a biotin. Všechny skvělé látky, za které ti tvoje pleť poděkuje. Můžeš zvolit i variantu bez kávy v podobě Beauty Kolagen, kde je místo biotinu koenzym Q10.

Hlavně se nestresovat

Cesta za ideální váhou a zdravím obecně vede přes klid, vyrovnanost a dlouhý a kvalitní spánek. Pokud máš problémy se stresem nebo s tím, že v době zkouškového nemůžeš usnout, tak máš možnost se naučit meditovat a relaxovat pomocí jógy, nebo zvolit rychlejší záchranu a sáhnout po vhodných doplňcích stravy. U společnosti Nature´s Finest najdeš dva pomocníky, nyní v akčním balíčku 1+1 OK Stop Sress a OK insomnia. Jde o klinicky testované produkty, které měly skvělé výsledky, například míra stresu po 12 týdnech spadla na 53 % a to už je opravdu znát. Proč se zbytečně stresovat a připravovat se o potřebnou energii, když je řešení na dosah.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.