Prověřená kvalita Timeless collection od SCANquilt

Odměňte se každý večer dokonalým odpočinkem. Jemné tóny povlečení vnesou do každé ložnice vytoužený klid a harmonii. V příjemném povlečení, které vás jemně pohladí, budete dobře usínat.

Lehnout si do postele se SCANquilt je zážitek

Pohodlné lenošení s polštářky

 

 

 

Nezapomeňte na polštářky s drobnými vzory, skvěle podtrhnou jednoduchou barevnost přikrývek a při čtení vaší oblíbené knížky vám jemně podepřou hlavu. Není nad příjemné lenošení.

Saténové povlečení nemusíte žehlit!

 

 

 

Bavlněný satén je vysoce kvalitní tkanina v atlasové vazbě vyrobená z jemných přízí z dlouhovlákné česané bavlny, která má nižší mačkavost, je splývavější a hladší. Při vypnutí po praní a sušení v závěsu se velmi snadno žehlí. Nežehlivý SATÉN PLUS a SATÉN DESIGN patří k tomu nejkvalitnějšímu, co vám můžeme nabídnout. Vysoce hladká atlasová tkanina vytváří jemný přirozený lesk, speciální nežehlivá úprava zajišťuje nejvyšší schopnost regenerace vláken po vyprání, proto povlečení nevyžaduje při sušení v závěsu žádné žehlení.

Pojďte si s námi hrát…

 

 

 

Vyberte si z plyšáků FRIEND od značky CRAFTHOLIC svého kamaráda. Veselého zajíce Raba, zadumaného medvěda Slotha, šibalského kocoura Korata nebo mlčenlivou opici Loris. Každý je jiný, jedinečný, dokonalý pro hrátky nejen v postýlce.

Jemný sametový plyšák

Sametový plyšák FRIEND je mimořádně jemný, na pohled i na dotek příjemný tvor, který se zrodil v tokijském designovém studiu Accent, aby pod značkou CRAFTHOLIC potěšil všechny generace bez rozdílu věku nebo pohlaví. Naši přátelé jsou originálním doplňkem do interiéru, ideálním dárkem nebo měkkým polštářkem, se kterým nebudete v noci sami. Všechny designy najdete exkluzivně pouze v síti prodejen a na e-shopu SCANquilt.

Více na www.scanquilt.cz.

Autor
Veronika Vlachová