5 tipů na vánoční dárky od Xiaomi

Vánoční dárky od Xiaomi

Vánoce jsou za rohem a ty ještě nemáš nápad, čím obdarovat své nejbližší? Tak to čteš správný článek – přinášíme ti 5 tipů na vánoční dárky od Xiaomi. Nezlevněné produkty si navíc můžeš pořídit s 10% slevou díky průkazu ISIC. Slevu můžeš uplatnit na e-shopu Xiamo Česko z pohodlí domova či přímo na prodejnách Xiaomi, které najdeš na 21 místech v ČR.

Redmi Buds 3 Pro

Tato bezdrátová sluchátka v moderním designovém provedení ti nabídnou až 6 hodin poslechu na jedno nabití. Nabíjecí pouzdro pak zajistí provoz sluchátek až po dobu 28 hodin. Díky bezdrátové technologii Bluetooth 5.2 snadno spáruješ sluchátka se svým zařízením. Pokud upřednostňuješ ničím nerušený poslech hudby, technologie ANC se postará o nejlepší zážitek bez okolního ruchu. Můžeš ale také využít transparentní režim, který ti umožní komunikovat s okolím i se sluchátky v uších.

Redmi Note 10 Pro

Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 10 Pro se může chlubit především čtveřicí zadních fotoaparátů s rozlišením 108 Mpx, díky kterým zachytíš ty nejkrásnější momenty. Na boční straně je umístěn snímač otisku prstů, který dokonale splývá s konstrukcí. Elegantní vzhled ještě podtrhuje bezrámečkový displej a velmi tenké tělo. Telefon se pyšní výbornou kapacitou baterie, se kterou se nebudeš muset nijak omezovat. Pořídit si jej můžeš ve třech barevných kombinacích – modrá, šedá nebo bronzová.

Xiaomi Mi Desktop Monitor 27’’ EU

Rozlišení 1920×1080 Full HD je ideální pro práci i zábavu. 27palcový monitor navíc nabízí filtr modrého světla, který chrání uživatele před únavou očí. Díky technologii IPS si můžeš užít dokonalé podání barev a vylepšené pozorovací úhly, které zaručí znamenitý zážitek při sledování.

Mi Vacuum Cleaner Mini

Tento skvělý půlkilový vysavač vydrží na jedno nabití až 30 minut a je vhodný na všechny druhy podlah. Kabely tě již nebudou omezovat, přístroj nabiješ pomocí USB-C. Jeho obsluha i údržba je velmi jednoduchá – vyprázdnění nádržky zvládneš jedním tlačítkem. V balení najdeš kartáčovou a štěrbinovou hubici.

Xiaomi Business Backpack 2

Batoh Xiaomi Business Backpack 2 ti nabídne dokonalý úložný prostor pro tvůj notebook, tablet, knihy či jiné drobnosti. Díky nepromokavému materiálu budou tvé osobní věci chráněné před nepříznivým počasím. Nastavitelné popruhy, polstrovaná záda a kapsa na láhev jsou samozřejmostí.

Už víš, co pořídíš svým blízkým pod stromeček? Tak hurá na nákup! Nezapomeň předložit průkaz ISIC pro uplatnění 10% slevy na nezlevněné produkty Xiaomi. Slevu získáš jak v síti prodejen Xiaomi, tak na e-shopu www.xiaomicesko.cz.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.