Ve Starbucks dávají kariérnímu růstu zelenou

kariéra ve Starbucks

Manažerem bez zkušeností? Ať už jsi čerstvým absolventem nebo chceš budovat kariéru při škole, ve Starbucks ti dají šanci. Díky 4měsíčnímu trainee programu získáš zkušenosti manažera u ikonické značky a máš šanci nastartovat svůj kariérní růst.

Od zrnka kávy až k objednávkám

Ve Starbucks dbají na to, aby každý zaměstnanec, kterého nazývají partner, dostal ten nejlepší trénink. Proto tvá cesta bude začínat v roli baristy, ve které se naučíš nejen, kde se káva pěstuje, ale také jak z ní připravit všechny jejich nápoje.

Po naučení všech standardů se přesuneš do role vedoucího směny. Naučí tě vést a organizovat tým na směně, zároveň budeš také Baristou Trenérem a své zkušenosti budeš moci předat ostatním baristům v kavárně.

V závěru samotného trainee programu získáš trénink v oblasti produktu. Naučí tě objednávat zboží, počítat inventury, budovat tržby a hlídat optimální náklady kavárny.

Konec trainee programu rovná se konec tvého růstu?

Rozhodně ne! Ve Starbucks je přes 80 % manažerů, kteří vyrostli interně, proto se nemusíš bát, že by pozice manažera směny byla tvou cílovou stanicí.

Směnu začínají šálkem espressa

I přesto, že budeš mít na starost objednávky a zásobení kavárny, nemusíš mít strach, že by tě ochudili o práci s kávovarem nebo o setkávání se zákazníky. U nich se totiž to hlavní odehrává za barem, a tak si můžeš každý den vychutnat svůj voňavý šálek espressa.

Zní to jako lákavá příležitost? Klikni sem pro více informací!

kariéra ve Starbucks

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.