Smete designová vlna i tebe?

Zlín Design Week

Jsi mladý designér, student, nebo se jen zajímáš o design? Baví tě hledat nová řešení a inspiraci? Máš talent a nebojíš se ho ukázat? Ano? Tak se po dočtení tohoto článku nezapomeň přihlásit do mezinárodní soutěže Best in Design. Přihlásit se mohou designéři do 30 let a zcela zdarma. Registrace je otevřená do 28. 2. 2022!

Proměň svůj nápad ve skutečnost, nebo vytáhni svou starší práci z archivu a ukaž, co je v tobě. Díky své odvaze a originálním nápadům se můžeš stát příštím držitelem titulu Best in Design. Soutěž se od roku 2009 zaměřuje na podporu nových talentů: ať už finanční v hodnotě až 1000 €, propagací soutěžících nebo zprostředkováním zpětné vazby od profesionálů a možností získávání zkušeností skrze mentoring nebo stáže.

Přilákat tě také může zajímavá porota, kde letos usedne například grafický designér z Albánie, Vasjen Katro, který se proslavil projektem Baugasm, připravuje se spolupráce s Asociací českého průmyslového designu a zapojí se také někteří z předchozích vítězů soutěže jako Jakub Spurný nebo Sára Matysová.

„Účast v soutěži mě ujistila v tom, že můj nápad má smysl. Součástí Best in Design je výstava, která přináší i jisté zviditelnění a v neposlední řadě příjemné finanční ohodnocení. Zároveň jsem objevila mnoho zajímavých projektů mimo svůj obor,“ dodává k soutěži Tran Ngoc Yen, která loni obsadila 2. místo v kategorii Fashion Design.

Vzbudili jsme v tobě chuť ukázat svůj talent? Klikni sem a přihlas svou práci do
28. 2. 2022!

A aby ti bylo vše jasné, nezapomeň si přečíst pravidla soutěže a další případné informace na stránkách zlindesignweek.com.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.