PP 53 hlásí plný návrat do kanceláří

Covid zasáhl velkou část oborů. My jsme nebyli výjimkou a zejména v našem sídle v Měcholupech jsme výrazně pocítili změny, které tento trend nastavil. Posílili jsme zejména v oblasti vzdálené komunikace, kterou využíváme i nyní.

Pomalu ale jistě se začínáme probírat z doby onlinové a začínáme se vracet zpět „do reality“. Končí doba nekončících home-officů, kdy jsme se viděli jen pomocí videohovorů. To samozřejmě platí o pozicích v kancelářích, protože stavby svůj provoz přerušit nemohli.

Nemá to však pouze samá negativa. Naučili jsme se více využívat online nástroje. Tato doba prospěla k větší digitalizaci společnosti. Naučili jsme se používat Google Meet, Teams, nebo i Teamio ke komunikaci v oblasti náboru. Vylepšili jsme si naše domácí kanceláře, kde se cítíme podobně jako v kanceláři. Snažili jsme se vymýtit veškeré rušivé elementy, i když to ne vždy jde.

Proto můžeme považovat toto období za velice poučné a přínosné. Ukázalo nám, že i na dálku jsme schopni vyřešit některé složité záležitosti. A produktivita při práci na home-office přitom výrazně neklesala. Naopak se někteří pracovníci nemohli odtrhnout od práce a končit včas. ? Bohužel však chybí sociální kontakt, kvůli kterému se i do kanceláří vracíme.

Všechno vede k důkazu, že využívání digitálních technologií je stále důležitější.
Vypsali jsme nové pozice do kanceláří. Staň se jedním z nás a připoj se k některému z našich týmů!

Nové pozice v PP 53

Finanční controlling
Přípravář obchodního úseku

Hygienicke opatreni v kancelarich PP 53

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.