Pomůžeme ti vybudovat síť smysluplných kontaktů bez obav

Staň se členem Yng Pros při Nizozemsko-české obchodní komoře a naučíme tě, jak navazovat kontakty v praxi. Díky našemu aktivnímu matchmakingu, neboli navazování kontaktů, budeš mít možnost proniknout k vyššímu vedení našich členských firem.

Klíčovým smyslem studia je získávání znalostí. Poté následuje rozvoj kompetencí a dovedností, který vyžaduje aktivní přístup. Neméně důležité je začít budovat síť kontaktů již během studia. Vše zmiňované ti zajistí kvalitní pracovní pozici po ukončení školy, ale také umožní získat praktické dovednosti během studií a uplatnit teorie v praxi.

Nizozemsko-česká obchodní komora – Traders by Nature nabízí mladým talentům Yng Pros speciální členství zaměřené na budování sítě smysluplných kontaktů během studia nebo hned po jeho ukončení.

Naším posláním je spojovat lidi a vytvářet udržitelný pozitivní dopad na lidi, společnost a životní prostředí. A právě zde vidíme prostor pro mladé talenty. Dnešní mladí studenti jsou budoucí lídři. Současná generace udává směr, ale už těžko mění zajeté způsoby. Odklon od sledování zájmů akcionářů ke sledování zájmů zainteresovaných stran, a od pouhého zaměření na zisk k vyšším cílům v podobě konání dobra však zjevně není tak jednoduché.

Tvoje národnost pro nás nehraje roli. Společné zaměření na udržitelný pozitivní dopad nezná hranice. Jakákoli vazba na Českou republiku nebo Nizozemí by však byla logická. Díky našemu „Buddy systému“ můžeš bez obav vyrazit na naše společenské akce. Zástupci našich členských firem se s tebou rádi setkají osobně na některé z našich akcí, během stáže nebo třeba při cílené spolupráci. Zaujali jsme tě? Podívej se na přehled výhod, benefitů a cen členství.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.