Krotitelé jedniček a nul v energetice

Energetika byla jedním z prvních odvětví, kde se digitalizace začala prosazovat. A velká jízda jedniček a nul v ní zdaleka nekončí. Naopak se neustále zrychluje a energetiku mění doslova před očima. V ČEZu můžete budoucnost aktivně utvářet.

Svět IT a energie nabízí příležitosti

Zajímá vás svět IT a zároveň by vás bavilo podílet se na vzniku energie, bez které by se civilizovaný svět do pár týdnů zhroutil? V rámci ČEZ si můžete vybrat hned ze tří týmů, které shánějí kolegy. Mrkněte na kdejinde.cz.

DigiHub

Duší start-up, ale s podporou a zázemím velké firmy. Tým inovace a digitalizace vznikl v roce 2018, ale už má za sebou několik úspěšných projektů v oblasti prodeje, zákaznických služeb či energetického managementu. Soustředí se na vývoj responsivních webů a aplikací, IoT platformy, advanced analytics a digitalizaci procesů.

ČEZ Distribuce

Společnost v roce 2019 vyhlásila ambiciózní strategii Digid28 s cílem udržet si postavení špičkového provozovatele distribuční soustavy a zároveň nabídnout zákazníkům inovativní řešení. Výzvu představují mimo jiné nástroje na optimalizaci rozvoje sítí, prediktivní údržba, systémy včasného varování před poškozením, chytré prvky řízení, ale také třeba e-mobilita a integrace decentrálních zdrojů.

ČEZ Prodej

Pár kliknutí v mobilním telefonu. Čím dál více lidí chce řešit své energie z pohodlí domova, nebo když mají chvilku času při přejíždění mezi prací a zábavou. Odstranit zbytečné papírování, zjednodušit a zkrátit procesy, ale také zjistit, které služby jsou pro zákazníka důležité, a co hraje roli v tom, zda je s námi spokojený. To jsou hlavní cíle programu digi22 společnosti ČEZ Prodej. Vzniká zcela nová IT architektura, která všechny tyto ambice umožní.

Autor
Veronika Vlachová