Hledáme budoucí odborníky pro nové výzvy

Zajímá tě svět železnice anebo se chceš dozvědět víc informací o připravovaných projektech? Na studentském webu spravazeleznic.cz/studenti nově nalezneš také video přednášky, které natočili přední odborníci Správy železnic. 

Vybrat si můžeš z následujících aktuálních témat

  • Připravované vysokorychlostní tratě a další související projekty
  • Modernizace trati Praha – Letiště – Kladno
  • Plánování a koordinace výluk
  • Jak si stojí česká železnice v rámci Evropské unie

Cílem odborných přednášek je představit hlavní činnosti Správy železnic a přiblížit ti nové zajímavé oblasti, ze kterých si můžeš vybrat své budoucí zaměření. Železnice nabízí uplatnění ve více než 150 specializovaných a vysoce kvalifikovaných profesích po celé České republice.

Nové projekty si vyžadují špičkové odborníky, které hledáme zejména v řadách studentů partnerských škol. Pro ty jsou určeny projekty a programy. Jejich přehled najdeš také na studentském webu spravazeleznic.cz/studenti.

Napiš s námi bakalářskou či diplomovou práci, přijď k nám na praxi nebo stáž a podílej se na těch nejzajímavějších projektech, ke kterým se v jiných firmách není možné dostat.

Piš na studenti@spravazeleznic.cz.

Připravujeme stáže a programy studentům na míru

Věnuj nám par minut svého času, vyplň dotazník a pomoz nám sestavit tu nejlepší stáž pro studenty.

Vyplnit dotazník

Sleduj nás také na Facebooku, Instagramu, Twitteru, LinkedInu anebo YouTube.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.