Atraktivní brigády, co baví!

Atraktivní brigády

Máme pro vás připraveny nejatraktivnější brigády z celé ČR. Pro akce našich klientů nyní sháníme lidi na fesťáky a eventy různého druhu, kde se objevují celebrity, vážení lidé a sami si na nich můžete užívat. Bavte se na brigádě a pracujte jen tehdy, pokud budete chtít vy!

Nová práce nebo zajímavá brigáda?

Nebaví vás současná práce? Změňte to! Jsme Promoteri.eu, agentura zaměřená na poskytování hostesek a promotérů na akce pro různé tuzemské, ale i nadnárodní společnosti. Dodáváme lidi, kteří zajišťují chod festivalu a dostanou se na jedinečná místa (https://www.promoteri.eu/blog) jako Moto GP v Brně, gastronomické festivaly, firemní večírky, do lyžařských středisek a další různá a netradiční místa s programem pro širokou veřejnost, ale i pro VIP lidi.

Novým kolegům pomáháme

Na akci vás připraví naše oddělení lidských zdrojů. Potom dostanete přesně specifikovaný úkol, který si budete plnit, ale přitom máte jedinečnou možnost si ji užít lépe než jakýkoliv jiný návštěvník – setkat a vyfotografovat se známými lidmi, poslechnout kapely, vytvořit super selfie a videa a ty nasdílet přátelům.

Práce u které se budeš bavit a užívat si ji

Se zábavou pro vás přichází také další výhody, sledujte! Díky práci s lidmi si vylepšíte komunikační dovednosti, získáte různé certifikáty a zažijete, jak to chodí na eventech a ve firmách. Takže nejenže budete pracovat, ale zároveň se vzdělávat, a přitom bavit. Právě teď do naší komunity hostesek a promotérů hledáme další. Buďte dalšími z nich a vybírejte z aktuálních dostupných nabídek již nyní https://www.promoteri.eu/volne-pozice!

Proč vás bude brigáda u nás bavit?
1. Nabízíme stovky nejoblíbenějších brigád v ČR nejen pro studenty
2. Dostaneme vás na netradiční místa a setkáte se se známými lidmi
3. Užijete si prima akci, budete pracovat na pohodu, a přitom si vyděláte peníze
4. Vyzkoušíte nové technické hračky, včetně virtuální reality a dalších cool věcí
5. Pracovat můžete jen tehdy, když budete chtít (sami si budete z dostupných brigád vybírat)
Abyste od nás mohli dostávat na míru ušité nabídky, zadejte svůj e-mail na náš web, a nastavte své preference.
ZADAT E-MAIL ZDE.
Jsme Promoteri.eu. Nabízíme atraktivní brigády!

Autor
Jakub Srněnský