3 tipy, jak začít budovat kariéru již během studia

Sníš o tom být jednou úspěšným manažerem, který je správným leaderem pro svůj tým, dosahuje dobrých výsledků a je součástí fungujícího byznysu? I přesto, že teprve studuješ, existují cesty, jak již nyní na své kariéře začít pracovat!

Najdi si brigádu, kterou můžeš přizpůsobit studiu

Je důležité začít sbírat pracovní zkušenosti co nejdříve, ale balancovat mezi prací a školou často není jednoduché. Najdi si proto práci, kde budou tvé studium respektovat a pracovní čas můžeš škole přizpůsobit. Buď však férový a realisticky zvaž své časové možnosti – neslibuj zaměstnavateli, co nebudeš moci splnit.

Hledej firmu, která tě bude rozvíjet

I když do práce chodíme pro peníze, je dobré mít možnost tam získávat nové dovednosti a znalosti, které můžeš v budoucnu využít. Vyber si proto takovou firmu, která nabízí rozvojové programy a skutečnou možnost růstu.

kariéra ve Starbucks

Pracuj na sobě a jdi výzvám naproti

Pokud chceš v dnešním světě práce uspět, je důležité nestát na místě. Účastni se školení a workshopů, které zaměstnavatel nabízí, a neboj se žádné výzvy nebo projektů, které ti nabídne, protože tě mohou posunout dál.

Chceš začít na své kariéře pracovat už teď?

Ve Starbucks nabízejí práci, která se přizpůsobí tvému rozvrhu. Každý tam absolvuje podrobný trénink, aby uměl nejen připravit skvělý flat white, ale také komunikovat se zákazníkem a pracovat v týmu. Již při škole tak můžeš získávat cenné zkušenosti a růst na manažerské pozice. Jako manažer získáš nejen příležitost vést tým, ale také se naučit, jak mít pod kontrolou provozní náklady a vést udržitelný byznys.

Zajímá tě více ze zákulisí této ikonické značky? Poslechni si jejich podcast Starbucks jinak.

Chceš se stát součástí Starbucks týmu? Podívej se na aktuální volné pozice a ozvi se jim.

brigáda ve Starbucks

Tipy, jak nastartovat kariéru, najdeš zde.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.